KØB PLUS!

Bookmaker: Frank Lampard skal til USA

Det nuværende transfervindues mest omtalte spiller i England, er også en af de mest erfarne. Tiden i Chelsea lakker i hvert fald mod enden for Frank Lampard.

Frank Lampard får ikke forlænget kontrakten i Chelsea, og nu spekuleres der i spillerens fremtid. His bookmakerne fra Unibet, der tror man på et skifte til den amerikanske MLS liga.

- Vi regner ikke med, at han skifter allerede i januar-vinduet, men til gengæld virker det sikkert, at han er væk til sommer, siger pressechef Per Marxen fra Unibet.

De britiske aviser – der vanen tro er fyldt med alskens spekulationer omkring diverse fodboldspilleres transferplaner – spekulerer dagligt i, hvad Frank Lampard mon bestemmer sig for.

Senest var avisen Daily Mail ude med et citat fra Andrea Pirlo om, at Lampard ville passe perfekt til Juventus. Det er dog et scenario, som Unibet ikke har megen tiltro til, for odds på et Torino-skifte til sommer, er 50:1

 - Vi regner med, at Lampard trapper ned og fortsætter karrieren i USA – men oddssætterne holder dog et vågent øje med udmeldingerne fra både Stamford Bridge – og Old Trafford.

Spiller Frank Lampard i Chelsea efter januars transfervindue?

Ja 1.14

Nej 5.00

Hvor spiller Frank Lampard 1.august 2013?

En klub i MLS 2.10
Manchester United 4.00
Chelsea 5.00
En klub i Kina 5.50
AS Monaco 10.00
Q.P.R. 15.00
En klub i Australien 20.00
Tottenham 25.00
Inter 25.00
West Ham 30.00
AC Milan 50.00
Juventus 50.00