KØB PLUS!

Bookmaker forudser overraskelse i NFL-slutspillet

Efter sidste uges wild card-kampe er der kun otte hold tilbage i dette års NFL-slutspil. Og på trods af at hjemmeholdene er favoritter i weekendens fire kampe, så forventer Betsafe at se en af favoritterne snuble.

NFL-slutspillet blev sparket i gang i sidste weekend med fire favoritsejre til henholdsvis Houston Texans, Green Bay Packers, Baltimore Ravens og Seattle Seahawks. De fire sejrherrer går nu videre til divisionsfinalerne, hvor de dog alle er undertippede.

Her står de fire højest seedede hold nemlig klar til at tage imod på deres egne hjemmebaner. Det drejer sig om Denver Broncos, New England Patriots, San Francisco 49’ers og Atlanta Falcons.

Selvom favoritterne fik lov at hvile stængerne i sidste weekend, så forventer Betsafe alligevel, at et af de undertippede mandskaber laver ravage. Bookmakeren har sat odds på, hvor mange udehold, der kommer videre fra den kommende runde, og lavest odds finder du på, at én ”underdog” klarer skærene. Dette udfald belønnes med odds 2,00.

 - I NFL er marginalerne så små, at det handler om, hvem der rammer dagen. Det vil vi også se i denne weekend. Du kan være nok så stor favorit, men hvis modstanderne tackler hårdere og griber bedre, så vinder de kampen. I sidste runde vandt samtlige favoritter, men generelt er NFL-slutspillet kendt for overraskelser og Askepot-historier. Vi kan ikke se, hvorfor i år skulle være en undtagelse, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Et godt bud på en overraskelse kunne være Seattle Seahawks. Holdets forsvar tillod færrest point i grundspillet og skal nu op mod et Falcons-angreb, der har til tider har vist sig sårbart.

Situationen er den modsatte i kampen mellem 49’ers og Packers. Her vil Aaron Rodgers fra det undertippede Packers-hold forsøge at kaste sig vej til næste runde mod et 49’ers-forsvar, der tillod næstfærrest point i grundspillet.

Hvor mange udehold går videre fra Divisional Round i slutspillet?

0 3,50
1 2,00
2 4,00
3 13,00
4 55,00