KØB PLUS!

Bookmaker: Flere kandidater til U-21 jobbet

Betsafe har sat odds på kandidaterne til at overtage det tomme sæde, efter Morten Wieghorst noget overaskende forlod posten som cheftræner for det danske U-21 hold. U-19-træner Thomas Frank er bookmakerens favorit.

Betsafe vurderer, at den nuværende U-19-landstræner Thomas Frank, er favorit til at overtage posten som U-21-landstræner efter Morten Wieghorst. Således giver bookmakeren blot odds 1,75 på, at det sker.

Næststørste favorit på Betsafes liste er den tidligere assistent for Ståle Solbakken i FCK og Wolverhampton Johan Lange. 4,5 gange kan du få dine penge forrentet, hvis Lange ender som chef for de danske U-21-drenge. Andre mulige kandidater til det ledige job er ifølge Betsafe, FCNs Kasper Hjulmand samt den tidligere U-21-landstræner Keld Bordinggaard.

De giver henholdsvist odds 5,50 og 6,00. Den helt store joker er Brian Laudrup, som bookmakeren honorer med odds 100.

 - Thomas Frank bliver vores klare favorit til at overtage efter Morten Wieghorst. Han har nydt stor succes som først U-17-træner og senest U-19-træner. Dertil kommer, at han er utrolig respekteret og vellidt blandt både spillere og ledere. Og så skal man ikke glemme, at han siden 2008 har været træner i DBU-regi. Derfor kender han alt til den ønskede spille- og ledelsesstil”, udtaler Thomas Holm, Oddssætter i Betsafe.