KØB PLUS!

Bookmaker: Danmark når semifinalen ved EM

Når VM skydes i gang i Spanien, er det med Denmark som en af favoritterne til at tage titlen. Betsafe forventer som minimum en semifinaleplads til Wilbeks drenge.

Ved VM i 2011 blev Danmark snydt af Frankrig i en utrolig tæt og nervepirrende finale. Dette kan meget vel blive tilfældet igen ved EM. Vinder Danmark sin indledende gruppe er der nemlig mulighed for, at Wilbek og co. atter engang skal krydse klinger med franskmændene. Denne gang i semifinalen.

Med odds 1,46 på, at Danmark når semifinalen har Betsafe da også stor tillid til danskerne. Men bookmakeren påpeger, at niveauet skal hæves i forhold til den nyligt afholdte opvarmningsturnering.

 - Det danske niveau under træningsturneringen i Danmark var af svingende kvalitet. Det ligger vi dog ikke det store i, da der ved flere lejligheder blev eksperimenteret heftigt. De danske drenge skal nok være klar når det endeligt gælder. Holdet er havnet i en overkommelig gruppe, og lykkes det at vinde den, er vejen banet for endnu en topplacering ved et stort mesterskab. Noget vi efterhånden er blevet forvænte med, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Skal Danmark leve op til forventningerne, kræver det blandt andet, at profiler som Anders Eggert, Mikkel Hansen og Hans Lindberg rammer målformen. Netop de tre spillere ligger i top på Betsafes liste over, hvilken dansker der løber med holdets topscorertitel. En interessant outsider til titlen kunne også være Nikolaj Markussen til odds 30. Det forventes, at den hårdtskydende bagspiller får mange spilleminutter på banen som aflastning for Mikkel Hansen.