KØB PLUS!

Bookmaker belønner kunder der troede på Laudrup

Selvom Swansea først skal spille finale i Liga Cuppen 24. februar, har Betsafe valgt at udbetale gevinst til de kunder, der satsede på klubben som vinder af turneringen.

Efter en imponerende sejr over Chelsea i semifinalen er Michael Laudrups Swansea klar til Liga Cup-finalen på Wembley. Her er waliserne tårnhøje favoritter mod Bradford fra League 2, hvilket sikkert har fået adskillige Swansea-fans til at tage forskud på sejrsfesten.

Også hos Betsafe har man ladet sig rive med af euforien. Spilleselskabet vælger nemlig at udbetale gevinst på Swansea som vinder af turneringen allerede nu.

 - Vi har modtaget rigtig mange indskud på Chelsea, både som vinder af turneringen og som vinder af kampene mod Swansea. Derfor var der naturligvis god stemning hos os, da Swansea i går ekspederede dem ud. Samtidig er vi jo ligesom alle andre danskere stolte over det, Michael Laudrup har præsteret. Derfor har vi besluttet at belønne de kunder, som turde satse på Laudrups undertippede mandskab. Det gør vi ved at udbetale gevinst på holdet som samlet vinder af turneringen allerede nu, udtaler Tony Brandeborg, Country Manager i Betsafe.

Swansea er som nævnt klar favorit forud for finalen, som spilles på Wembley 24. februar. Waliserne står i øjeblikket i odds 1,13 for, at det er dem, der kommer til at løfte pokalen. Til sammenligning giver Bradford pengene 5,50 gange igen, hvis de leverer overraskelsen.