KØB PLUS!

Bookmaker: Bears undgår ikke historisk kollaps

Chicago Bears risikerer at blive det blot andet hold siden 1990, som misser slutspillet efter at have startet sæsonen med syv sejre af otte mulige. Betsafe giver dog Chicago-holdet chancer for at snige sig med på yderste mandat.

Mens slutspilspladserne er fordelt i NFL’s AFC-konference er der hård kamp i NFC. Her kæmper fem hold om to resterende billetter til januar. Det drejer sig om Minnesota Vikings, Washington Redskins, Chicago Bears, Dallas Cowboys og New York Giants. Washington Redskins bør være rimeligt sikre på at komme med, og derefter er det et meget åbent spørgsmål imellem Bears, Cowboys og Vikings om, hvem der tager den sidste plads.

Hvis Bears ryger ud, så risikerer de at skrive negativ historie. Chicago-holdet startede nemlig sæsonen med syv sejre af otte mulige. Herefter gik det stejlt nedad bakke for quarterback Jay Cutler og co., som kun formåede at vinde to ud af de følgende syv kampe. Dermed har Bears bragt sig på kanten af et kollaps af historiske dimensioner. Misser holdet slutspillet vil det blot være anden gang siden 1990, at et hold ikke formår at omsætte en 7-1-start til en play off-billet - men med odds 1,50 på at de misser slutspillet, og 2,40 på en slutspilsplads, så er det mest sandsynlige et farvel til Bears.

- For at nå slutspillet skal Bears slå Detroit Lions i sidste runde, mens Vikings skal tabe til Packers. Det kan ske - dog set vi det som mest sandsynligt, at Bears ikke er blandt de seks slutspilshold fra NFC. Men som vores odds indikerer, forventer vi ekstremt tæt løb mellem Bears, Cowboys og Vikings. Det vil bestemt ikke undre mig, hvis adgangsbilletten til slutspillet skifter hænder flere gange i løbet af aftenen. Vi kommer i hvert fald til at sidde på pinde, udtaler Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Betsafe tror slet ikke på de forsvarende mestre fra New York Giants, der giver odds seks, hvis de formår at klemme sig ind i det fine selskab.