KØB PLUS!

Betis med fine sejrschancer

Atletico Madrid er uden talisman Radamel Falcao og kan tåle at tabe i aften. Det bør give værdi i Betis.

Efter 2-0 til Atletico i den omvendte kamp, så skal Betis frem på banen for at vende slagets gang. Om det lykkes, skal være usagt, men der skal være god værdi i sejr til Betis. Indtil videre har Betis behandlet pokalen rimeligt seriøst forstået på den måde, at man har stillet med flere reserver i udekampene, men stort set hver gang stillet op i stærkeste opstilling, når man har været på eget græs.

Det har givet to klare sejre i denne sæson - og en sejr over Barcelona i sidste sæson - og alt tyder da også på, at Betis kommer med et stærkt hold i aftenens kamp. Midtbanemanden Juan Carlos blev skadet i midten af december og er fortsat ude på den konto, mens den centrale forsvarer Mario Alvarez ikke er blevet klar, efter han måtte udgå af mandagens kamp mod Athletic Bilbao, men derudover er det absolut stærkeste opstilling - og reelt set er det kun sidstnævnte, som er ude i forhold til de seneste kampe.

Gæsterne Atletico har indtil videre haft en fænomenal sæson, men det er primært i kraft af præstationerne hjemme på Vicente Calderon, hvor man er oppe på 17 sejre i træk i alle turneringer i denne sæson. Man er dog noget mere medgørlige på udebane, hvor under halvdelen af kampene er vundet - og dertil kommer altså, at holdets suverænt bedste mand Radamel Falcao må sidde over med en skade.

Uden ham er man noget mere tandløse offensivt end normalt, og dertil kommer det bestemt ikke uvæsentlige faktum, at Atletico Madrid lever fint med et nederlag, blot det ikke er på tre mål eller mere, og derfor vil man næppe se holdet ændre sit udgangspunkt, selv hvis man kommer bagud. Backen Juanfran er i øvrigt heller ikke blevet klar, efter han blev skadet i den omvendte kamp, hvilket også er en mindre svækkelse af gæsterne.

Man kan selvfølgelig anfægte, at Atletico Madrid vandt det tilsvarende møde i Sevilla mellem de to hold i ligaen, men ser man nærmere på kampen, så taler den faktisk kun for dette væddemål. Betis var nemlig bedst og førte fortjent indtil starten af anden halvleg, hvor man både får et straffespark og rødt kort imod sig, og da man med et kvarter igen trækker endnu et rødt kort, var kampen så afgjort.

Men så længe holdene var lige mange, stod Betis stærkt i billedet. Ud fra de nævnte argumenter, er det svært ikke at finde solid værdi i hjemmesejren.

Betis - Atletico Madrid 1
Odds 3,10 hos Bet365
Spilstop torsdag 24/1 klokken 20:00
KARAKTER: 3/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner