Begge hold kan juble på Emirates

Både Arsenal og Newcastle bør kunne komme på tavlen i aftenens kamp.

Det har ikke været noget fantastisk år for hverken Arsenal eller Newcastle, men det virker som et rimeligt fornuftigt væddemål at forsøge sig på, at begge hold scorer i kampen. Arsenal har set bedre ud offensivt, efter man prøvede med Theo Walcott helt fremme, uden at det dog er specielt prangende endnu, men på den store bane på Emirates har man dog som regel held med at skabe chancer imod de hold, som ikke står kompakt.
  
To gange ud af otte har man forladt Emirates Stadium uden at score, men hvor Sunderland spillede kompakt med held, så holdt Swansea dem fra fadet med en boldbesiddende taktik, hvilket kan vække betænkelige miner før denne kamp.
 
Newcastle har dog endnu ikke gået fra en udekamp uden at modstanderen har scoret, så det vil overraske, hvis de bryder den stime på Emirates Stadium. Specielt fordi man har store defensive problemer med centerforsvareren Mike Williamson i karantæne, hvilket sender James Perch ned i det centrale forsvar og efterlader en midtbane, hvor det reelt set kun er tilbagevendte Cheick Tioté, der kan tage fra defensivt.
 
Specielt Gabriel Obertan og Sylvain Marveaux er udprægede offensive spillere, og med to angribere, der ikke laver averden defensivt, vil Newcastle næsten med statsgaranti komme til at give mange chancer væk imod et Arsenal-hold, som alle problemer til trods, stadig er dygtige til at straffe modstandernes fejl.
 
Men det betyder også, at Newcastle har mange spillere, der kan afgøre fodboldkampe og udfordre modstanderen, og selv om Manchester United har været pinlige defensivt i denne sæson, så var det alligevel rammende, hvor mange chancer, man kom til på Old Trafford, ligesom det også var tilfældet i anden halvleg mod Manchester City.
 
Og alle Newcastles problemer til trods, så er det blot sket fire gange i sæsonen, at man er gået fra banen uden at score. I det lys virker betalingen ret flot på, at begge hold får scoret i kampen.

Arsenal - Newcastle, begge hold scorer
Odds 1,83 hos Bet365
Spilstop lørdag 29/12 klokken 18:30
KARAKTER: 2/6.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08