KØB PLUS!

Barcelona spiller sig ikke ud i pokalen

Cordoba skal ikke regne med en øretæve, når de i aften spiller pokalkamp imod mægtige Barcelona.

Der er næppe den store tvivl om, at Barcelona nok skal gå videre mod Cordoba. Der er nemlig returkamp i den spanske pokal, så egentlig gælder det blot om at få et fint resultat med hjem til Camp Nou, hvor man så kan gøre tingene færdigt. Af samme grund sker det stort set aldrig, at Barcelona vinder disse kampe specielt stort.
 
I de seneste syv år, har man fem gange mødt hold fra Segunda Division eller lavere på udebane i første kamp i den spanske pokal, og alle fem gange er det maksimalt endt med tre mål i kampen. Forklaringen er såre simpel. Barcelona har bolden hele tiden, og giver derfor ikke mange chancer væk, men når de som storklub kommer ud til de mindre klubber i landet, er det ikke god stil at blanke dem fuldstændig af - specielt ikke, når man har en returkamp - og derfor har det været et klart mønster med disse begrænsede sejre i lignende kampe. 
  
Lionel Messi bliver normalt aldrig brugt før senere i pokalen, og selv om han selvfølgelig kan udbygge sin magiske scoringsrekord, var han slet ikke i truppen i nogle af de to kampe mod Alaves i sidste runde. Det vil derfor overraske meget, hvis han kommer i spil i aften - selv om han er med i 19 mandstruppen. Ellers er det normalt en god blanding af periferispillere og normale startere, som Barcelona stiller op med i disse kampe - normalt rigeligt til at vinde, men altså kun med begrænsede cifre.

Cordoba har udtaget stærkest mulige trup til kampen - dog vides det selvfølgelig ikke, om man lader folk stå over, men mon dog man gør det imod Barcelona. Gæsterne kommer uden Victor Valdés, Andres Iniesta, Cesc Fabregas og Adriano, men har ellers stærkeste besætning med. Spørgsmålet er så, hvem af stjernerne der spiller - og hvem der står over. Uanset hvad synes maksimalt tre mål i kampen at være et ganske dejligt væddemål.

Cordoba - Barcelona under 3,5 mål
Odds 1,91 hos Betsson
Spilstop onsdag 12/12 klokken 20:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner