KØB PLUS!

Atletico fortsætter sejrsstimen

Velspillende Atletico Madrid bør vise klassen imod de svækkede gæster fra Sevilla.

Med målmaskinen Radamel Falcao i spidsen, er Atletico Madrid i gang med en forrygende sæson og har meget overraskende blandet sig i den ellers ret monotone duel mellem Barcelona og Real Madrid. Ikke mindst hjemme på Vicente Calderon, hvor man indtil videre har gjort rent bord med seks sejre i lige så mange kampe - og Europa League-kampen torsdag har ikke kostet kræfter, i og med alle 11 startende fra dagens kamp stod over mod Hapoel Tel Aviv.
 
Man har Mario Suárez i karantæne efter rødt kort senest, som ikke er blandt de bærende spillere, men ser ellers ud til at komme i stærkeste opstilling. Sevilla var stærke senest mod Betis, men det var også lokalderby foran egne fans, hvor Sevilla har vist et flot niveau i denne sæson. Ude er de markant ringere og har således tabt de seneste tre kampe på fremmed græs mod relativt overkommelig modstand som Zaragoza, Celta og Athletic Bilbao.

Tilmed fik man senest topscorer Alvaro Negredo skadet og vigtige Guy Medel i karantæne efter opgøret mod Betis, og specielt førstnævnte bliver meget svær at undvære, da han normalt er klart vigtigste offensive brik, mens man også skal ændre på den defensive midtbane. Det bør blive for tunge tab før en af sæsonens sværeste udekampe, og derfor prøver vi et udstik på Atletico Madrid.

Atletico Madrid - Sevilla 1
Odds 1,65 hos Sportingbet
Spilstop søndag 25/11 klokken 19:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner