KØB PLUS!

Atlanta og Seattle i pointfattig forestilling

Atlanta Falcons tager imod Seattle Seahawks, hvor det ligner en kamp der ikke indeholder mange point.

Atlanta Falcons har haft en meget stærkt sæson, hvor det blev til 14 sejre og kun to nederlag, men led et nederlag i grundspillets sidste kamp, hvor offensiven ikke så alt for skarp ud. Løbespillet kunne slet ikke skabe noget som helst, og quarterback Matt Ryan havde en uskarp dag på kontoret, da man tabte til Tampa Bay Buccaneers.

Dette har været kendetegnet for Atlanta hele sæsonen, hvor de den ene uge har været fantastisk, og uge efter været forfærdelige. Holdet har dog formodet at vinde de fleste kampe, hvor de har spillet dårligt, men har ikke været overbevisende i mange af deres sejre.

Forsvaret har dog været rigtig stærkt, og har holdt modstanderne fra at score mange point. Holdet var i grundspillet NFLs femtebedste til at holde modstanderne fra at score, og dette forsvar skal også dukke op når Seattle kommer på besøg.

Seattle Seahawks vandt meget fortjent over Washington Redskins i sidste uge, men det offensive spil var ikke på så højt et niveau som tidligere set. Derudover kan Seattle risikere at miste deres startende runningback Marshawn Lynch, der ikke har trænet i denne uge, og er tvivlsom op til kampen. Dette vil være et stort slag for Seattle, der hviler meget på løbespillet.

Seattles forsvar leverede en stærk præstation i sidste uge, da man holdt Washington fra at score i kampens tre sidste quarters. Seattles forsvar står rigtig godt til Atlantas angreb, og burde kunne holde dem i skak det meste af kampen.

Aftenens første kamp ligner en pointfattig affære mellem to hold, der står rigtig godt til hinanden. Der hviler et stort pres på Atlantas skuldre, så vi tror at de griber kampen stille og roligt an, og burde kunne holde Seattle fra at score alt for meget.

Atlanta Falcons - Seattle Seahawks under 46 point

Odds 1,92 hos Nordicbet
Spilstop søndag 13/01 klokken 19:00
KARAKTER: 1/6