Anzhi får point i topopgøret

Uden tilskuere er det svært at se Zenit hente tre point i dagens topopgør i Rusland.

Penge betyder meget i fodbold og således også for Anzhi. Siden de har fået milliarder af kroner i ryggen, er de steget op igennem det russiske fodboldhierarki, og spiller nu med om mesterskabet. I dag gælder det topkamp mod Zenit, og der er et par afgørende faktorer, som peger i retning af point til gæsterne. Zenit har også et stærkt hold og rige folk i ryggen, men desværre for dem opfører tilhængerne sig ikke altid lige pænt.
 
Derfor skal man spille denne kamp uden tilskuere, og da Zenit har nogle af de mest fanatiske og larmende fans, er det naturligvis ikke en fordel at spille for et gabende tomt stadion. Dertil kommer, at holdets suveræne topscorer Alexander Kershakov er blevet skadet er derfor ikke er med i denne kamp, og selv om man i Hulk og Axel Witsel har fine, offensive spillere, så er det i sagens natur ikke nogen fordel, at han er ude før så vigtig en kamp.
 
Fra tidligere er også Domenico Criscito ude med skade, og oveni kommer så en karantæne til Roman Shirokov, som også er en absolut nøglespiller på holdet. Gæsterne Anzhi leverede en skuffende indsats i Bern mod Young Boys i torsdags, men man var videre, og det havde helt sikkert noget at sige i forhold til holdets indsats i den kamp. Nu gælder det en af sæsonens mest afgørende kampe, og mon ikke man kommer med en helt anden koncentration til denne kamp.

Man har kantspilleren Oleg Shatov i karantæne og reserveangriberen Fyodor Smolov skadet, men kan ellers mønstre stærkeste besætning. Selvfølgelig er Zenit i vante omgivelser, men fordelen af hjemmebane er ikke så stor som normalt, og med de nævnte folk ude, skal der være fin værdi i Anzhi-point.

Zenit - Anzhi X2
Odds 1,69 hos Betsson
Spilstop mandag 10/12 klokken 17:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner