KØB PLUS!

Alcorcon usårlige i egen hule

Det er svært at se et svækket Sporting Gijon-hold stoppe et flyvende Alcorcon-mandskab.

Alcorcon har været i en klasse for sig på eget græs med 10 sejre og nul nederlag i 12 kampe, hvilket har sendt holdet frem i kampen om oprykning. Det lille intime stadion Santo Domingo giver altid massiv opbakning til holdet, og i disse rammer slog man blandt andet Real Madrid med 4-0 for fire år siden. Siden da er holdet blevet kraftigt forbedret, og med den øjeblikkelige tredjeplads in mente er det langt fra umuligt, at man kan lave miraklet og rykke op.

Udover forsvareren Victor Laguardia er man i stærkeste opstilling, og han har været ude i over en måned nu, så det burde ikke være noget, der betyder det store - i hvert fald har Alcorcon vundet begge hjemmekampe, siden han blev skadet. De bør have gode muligheder for at udbygge den fine serie hér.

Gijon har nemlig store problemer før opgøret. Holdets to bedste midtbanespillere Oscar Trejo og Nacho Cases står nemlig over med karantæne, mens Mandi er tvivlsom, og bliver han heller ikke klar, ser det for alvor tungt ud for gæsterne.

Man er heller ikke specielt godt kørende med tre sejre i de seneste 15 kampe, men retfærdigvis skal det siges, at en stor del af kampene er endt uden vinder, hvilket taler lidt imod dette væddemål. Sporting Gijon bør dog være så handicappede af de to nævnte profilers karantæner, at det ikke bør række til point i dette opgør.

Alcorcon - Sporting Gijon 1
Odds 1,93 hos Centrebet
Spilstop lørdag 21/2 klokken 18:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner