KØB PLUS!

Ajax tager point i aften

Ajax Amsterdam tager i aften imod Borussia Dortmund i Champions League, og det ligner en kamp, hvor Ajax kan tage point fra Dortmund.

Ajax har været langt bedre i dette års version af Champions League, hvor spillet har været meget flot i mange af deres kampe. Hjemmekampen imod Real Madrid var den dårligste, men ellers har det været fint fra Ajax´ side, der hentede point i begge kampe mod Manchester City.

Hjemmeholdets spillestil passer fint i Europa, hvor man har bolden i store dele af kampen. Danske Christian Eriksen har spillet nogle rigtig fine kampe i Champions League, hvor Eriksens evne til at sætte tempo i spillet på vigtige tidspunkter ,har været med til at skabe gode og farlige situationer for Ajax.

Men det er ikke offensiven, der har været deres største forbedring i år. Det har været forsvaret, der har været utrolig stabile. I sidste sæson dummede man sig ofte, og tillod modstanderne at score lette mål, der kostede point. Selv om man mistede Jan Vertonghen til Tottenham i sommer, så har forsvaret været meget stabilt og står generelt meget bedre på banen.

Borussia Dortmund er bestemt ikke noget dårligt hold, og vil højst sandsynligt være utrolig farlige på deres omstillinger, hvor man har nogle meget giftige spillere. Robert Lewandowski, Marco Reus og Mario Götze er alle kvalitetsspillere, der kan levere i det offensive, men har deres mangler i defensiven. Dette burde give Ajax mere plads til at spille rundt på midten, og kontrollere kampen til deres fordel.

Ajax Amsterdam er pisket til at vinde denne kamp, fordi man skal til Madrid i sidste runde, og hvis man minimum vil sikre en Europa League- plads, så skal man have point i denne kamp. Modsat lever Dortmund fint med uafgjort, da det med 100 procent sikkerhed sikrer dem en plads i næste runde. Et nederlag kan derimod kaste holdet ud i en ubehagelig sidste runde, og derfor vil man næppe se Dortmund satse helt vildt, hvis den står uafgjort mod slutningen af kampen.

Man finder spillet ved at spille Ajax som asian handicap 0,5, hvilket er nøjagtigt det samme som, at de får point i kampen. Man får bare højere odds ved at spille denne variant end den normale 1X-gardering.

Ajax Amsterdam - Borussia Dortmund (1-0) 1
Odds 2,05 hos Bet365
Spilstop onsdag d. 21/11 klokken 20:45
KARAKTER: 2/6