KØB PLUS!

Aalen med kurs mod toppen

Oprykkerne har været den store overraskelse i denne sæson, og kan godt fortsætte imod Duisburg.

De færreste havde regnet med at se Aalen med fremme i årets 2. Bundesliga. Men et flot efterår, hvor man så også har været forskånet for skader og karantæner, er man nu oppe på femtepladsen, og det er via et stramt defensivt koncept og stor styrke i omstillingsspillet, som har dannet basis for de flotte resultater, men i takt med den større selvtillid, er Aalen nu også med succes begyndt at diktere kampene med bolden, i hvert fald imod de mindre gode hold, hvad man så i sejren over Regensburg.

Holdets problem med at score mål gør dog, at man ikke skal smide de store indsatser efter dem som favoritter, men det her kunne godt være undtagelsen. Duisburg har nemlig ikke haft nogen stor sæson, og selv om det på papiret lignede et klart fremskridt at vinde i Paderborn, så var man bestemt ikke uheldige med at snuppe de tre point. Og til denne kamp har man fortsat mange stamspillere ude.

Den stærke keeper Felix Wiedwald er fortsat skadet, og den filippinske reserve Roland Müller er helt uprøvet på dette niveau, hvis vi ser bort fra de tre seneste kampe, hvor han har overtaget fra Felix Wiedwald, og det har ikke været lige overbevisende hver gang fra den unge reserve.

Andre stamspillere som Antonio da Silva, Adli Lachheb og Markus Bollmann er også fortsat ude, og nu har angriberen Maurice Exslager også måtte melde forfald - han er ellers den af angriberne med flest minutter i benene i denne sæson. Som nævnt skal man ikke sprænge banken på at spille Aalen som favoritter, men med Duisburgs problemer in mente, synes et lille udstik forsvarligt.


Aalen - Duisburg 1

Odds 2,00 hos Bet365
Spilstop fredag 7/12 klokken 18:00
KARAKTER: 1/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner