KØB PLUS!

Åh nej, Parkens græs smadret igen

Parkens græstæppe er i disse dage i elendig stand, og det er svært at forestille sig en målfest, når FC København tager imod Molde.

Parkens underlag var stærkt medtaget efter det hårde vejr tidligere på vinteren, og det har efterladt banen i en elendig tilstand.

Det var da heller ikke flot fodbold, der blev spillet, da Rosenborg gæstede i søndags, hvor FCK vandt med 1-0. Om der kommer et nyt græsunderlag inden Superligaen starter er så en anden sag.

De to hold mødtes i Europa Leagues gruppespil, og der blev det til to tætte kampe. FCK var bedst i Parken og vandt fortjent med 2-1. I den omvendte kamp vandt FCK også med 2-1, men der var det en jævnbyrdig affære, hvor begge hold ikke skaffede særlig mange chancer. Men var aldeles effektive, når chancen tilbød sig.

Under Ariel Jacobs har FC København fundet tilbage til de gamle dyder, og spiller en meget kontrollerende omgang fodbold, hvor man spiller med minimal risiko. På midtbanen skal Daniel Jensen ind for at spille den kontrollerende rolle, hvilket kan styrke holdets balance til denne kamp.

Angrebet har ikke været godt kørende for FCK i opstarten, hvor Andreas Cornelius og Nicolai Jørgensen ikke er i samme gear endnu som i efteråret. Holdet havde svært ved at skabe chancer imod Rosenborg, hvilket kunne skyldes det elendige græstæppe.

FC København spiller allerede træningskamp igen lørdag formiddag, så Jacobs kan ryste posen gevaldigt til denne kamp, eller gøre det undervejs. Derfor kan det blive en meget rodet kamp, hvor ingen af de to hold får grebet om kampen. Vi tror på en målfattig kamp til en favorable betaling.

FC København - Molde, under 2,5 mål
Odds 2,30 hos Bet365
Spilstop fredag d. 22/02 klokken 13:00
KARAKTER: 2/6

Læs også: