KØB PLUS!

49ers cruiser imod divisionstitlen

San Francisco 49ers tager imod divisionsrivalerne fra St. Louis Rams, og det kan godt blive en lang kamp for gæsterne.

San Francisco 49ers er en af favoritter til at vinde Super Bowl i denne sæson, og de har således vundet seks ud af sæsonens indtil videre otte kampe, hvor man i mange kampe har domineret deres modstandere.

49ers havde deres fri-uge i sidste weekend, og har derfor haft tid til at få skadede spillere friske igen, og der er således heller ikke nogen skader hos holdet op til denne kamp. 49ers vej til succes er via løbeangrebet, hvor man er anført af den store og stærke Frank Gore, der indtil videre har løbet for 656 yards, hvilket er ottende bedst i ligaen.

I 49ers to nederlag, der kastede man bolden flere gange end man løb bolden, hvilket bevidner om et rigtig stærkt løbeangreb. Quarterback Alex Smith for 49ers er en meget stabil quarterback, men ikke i samme klasse som Aaron Rodgers, Peyton Manning og Drew Brees.

Smith er meget dygtig til at styre kampene, og er meget god til at beskytte bolden, hvor han i denne sæson kun kastet fem interceptions, og han skal ikke ud og vinde kampen med hans arm, men med hans spilintelligens.

St. Louis Rams kommer - ligesom 49ers - også fra deres fri-uge, men fik en kæmpe øretæve af New England Patriots da man mødte dem i London. Holdet er anført af quarterback Sam Bradford, der ikke har levet helt op til de forventninger, der var, da han blev valgt som den allerførste spiller af draften i 2010.

Holdets forsvar var rigtig stærkt i starten af sæsonen, men mødte i de to seneste runder nogle stærke angreb, og der faldt forsvaret fra hinanden. St-.Louis´ defensive linje er ikke stærk nok, og vil få rigtig store problemer imod 49ers offensive linje, der er en af de bedste i NFL.

Divisionsopgør plejer at være tætte i NFL, men dette ligner en meget ensidig affære, hvor 49ers burde være alt for stærke for Rams. San Francisco har domineret en del modstandere, og burde også lukke ned for et svagt St. Louis Rams angreb, der kun er ligaens 28. bedste. Derfor tror vi på en meget sikker sejr til 49ers, der ikke burde få de store problemer her.

San Francisco 49ers - St. Louis Rams (0-11) 1
Odds 1,95 hos Nordicbet
Spilstop søndag d. 11/11 klokken: 22.25
KARAKTER: 2/6