Juventus vandt torsdag aften med 3-1 ude over Cagliari efter tre uafgjorte resultater i de seneste kampe.

Sejren blev grundlagt allerede i det tredje minut, da Carlos Tévez omsatte en ripost til scoring. Argentineren har nu scoret 10 mål i Serie A.

Midtbanemotoren Arturo Vidal kan også foran mål. Efter et kvarters spil sparkede han Juventus endnu tættere på de tre point, da han med en kontrolleret inderside sendte bolden forbi Cagliaris målmand.

Cagliari formåede aldrig for alvor at true gæsterne, og kort inde i anden halvleg udbyggede Fernando Llorente så føringen efter oplæg af Andrea Pirlo

Luca Rossettini reducerede for Cagliari, der endnu ikke har vundet en kamp på hjemmebane.

Juventus fører dermed den bedste række i Italien. 'Den Gamle Dame' har 39 point efter 16 kampe og et forspring på fire point ned til Roma, der dog har spillet en kamp mindre, på andenpladsen i Serie A.