20 meter, og så ikke længere.

Den legendariske løber Usain Bolt blev nemlig skadet og måtte opgive at fuldføre, da han løb sit sidste løb i karrieren ved VM i London.

Usain Bolt var dybt skuffet, efter at han måtte udgå af finalen i mændenes 4x100-meter, der lørdag aften blev afviklet ved VM i atletik. Det var dermed hans sidste punktum i karrieren, der ikke sluttede på den måde, han havde håbet, da han drog til VM i atletik i London.

»Det var ikke sådan, jeg ville ende mit mesterskab, hvis I ved, hvad jeg mener. Men hvad kan jeg sige, jeg gav alt, hvad jeg kunne på løbebanen. Jeg gav alt som altid. Nu ligger jeg her og får behandling,« siger Usain Bolt i en besked sendt ud via det sociale medie Snapchat.

»Jeg vil bare takke alle, der kom og støttede, jeg er ked af, at jeg ikke fik mulighed for at sige farvel,« siger han.

»Jeg vil være på stadion i morgen og sige farvel. Jeg vil gerne takke for alt, jeg har virkelig værdsat det,« slutter Bolt.

På Londons olympiske stadion løb den 30-årige jamaicaner fjerde og sidste tur for sit land, men på opløbsstrækningen måtte han stoppe op, efter at han blev ramt af en skade.

Bolt så ud til at skulle kæmpe hårdt for at vinde sin 12. VM-guldmedalje, da han indledte sin tur, og det endte altså i en kæmpe skuffelse for et af atletikkens største navne i historien.

Hele det Jamaicanske hold følte med deres stjerne efter løbet og landsmanden Yohan Blake kaldte afskeden for en tragedie.

»Det er en tragedie at se en legende som ham ende sin karriere på denne måde,« siger holdkammeraten Yohan Blake til den norske tv-station NRK.

Løbet skulle for Usain Bolt have været den store kuilmination på en fænomenal karriere. Den har blandt meget andet har budt på tre OL-guldmedaljer på 100 meter, tre VM-guldmedaljer på samme distance og i alt 14 medaljer ved VM. Læg dertil, at han er indehaver af verdensrekorden på både 100 meter og 200 meter.

Storbritannien vandt guld med tiden 37,47 sekunder, USA tog sølv i 37,52 sekunder, og Japan vandt bronze i 38,04 sekunder.

Det var første gang siden VM i 2007, at Jamaica ikke vandt VM-guld på mændenes 4x100-meter.