På valgaftenen søndag tog unge DSU´er fotokopier af bryster og baller, hånede Venstre og gjorde opmærksom på, at kopirummet var et godt sted at have sex.

De gratis fadøl var lidt for fristende, da de unge socialdemokrater søndag aften festede over de stemmer. de havde scoret ved EU-valget. Det skriver Ekstra Bladet, der afslører, at de feststemte deltagere ikke alene tog billeder af både numser og bryster, men også skrev en "venlig" hilsen til konkurrenterne i Venstre:

- I blev nok ikke det størreste parti - men til gengæld har i det bedste sted at kneppe. Mvh jeres for evigt - Socialdemokraterne.

Allerede tidligt på aftenen var det tydeligt for alle, ar de mange unge socialdemokrater var i højt humør. De hujede og indtog partilederdebatten omkring midnat med halvtomme glas, høje hæle og blussede kinder.

Ingen i Venstre har ønsket at kommentere sagen, oplyser deres pressetjeneste.

DSU-formand Peter Hummelgaard Thomsen ærgrer sig over episode, mens partiformand Helle Thorning-Schmidt slet ikke ønsker at kommentere den.

Det er ikke første gang, at de unge socialdemokrater viser, at de er gode til at feste. Hvem husker ikke da folketingsmedlem Jeppe Kofod havde sex med et 15-årigt medlem af Socialdemokratisk ungdom.

Præsidiemeldem Helge Adam Møller udtaler:

- Den slags må selvfølgelig ikke ske, hverken i Folketinget eller andre steder. Men det er partiets ansvar, ikke Folketingets.

Ekstra Bladet har ikke kunnet finde frem til de sex-glade socialdemokrater - og det altså trods de mange billeder af både bagdele og bryster, som de efterlod sig.