Naboerne kaldte det 26-årige skudoffer for 'Bimmer' på grund af hans sølvgrå BMW.

Alt tyder på, at det var et regulært likvideringsforsøg, da ukendte gerningsmænd ved 23-tiden tirsdag aften skød en 26-årig i hovedet, maven og benene. Attentatmændene ventede uden for den opgang i Rødovre, hvor han boede til leje i en lejlighed.

Politiet siger, at den 26-årige havde 'en vis tilknytning' til det kriminelle netværk AK81, der er en støtte gruppe til Hells Angels.

Han var en hårdt pumpet bodybuilder med tatoveringer ned ad armene. Han boede i en almennyttig leje-lejlighed ejet til omkring 5.000 kroner om måneden. I indkørslet til boligblokken havde han en sølvgrå BMW parkeret.

Af samme grund omtalte naboerne ham indbyrdes som 'Bimmer', uden at han selv var klar over det.

LÆS MERE LÆNGERE NEDE

Per Knudsen, der bor dør om dør med den 26-årige og ydede førstehjælp til ham, beskriver skudofferet som en 'dance-trance europop-type'.

- Jeg tror han gik til mange fester. Han var for det meste klædt på som en dørmand eller noget i den stil, siger han.

Andre naboer, der ikke ønsker deres navn frem, fortæller, at den 26-årige ofte havde piger med hjem og at det ikke var sjældent, at der blev spillet høj musik i de sene nattetimer.

Efter livkvideringsforsøget blev en person, der muligvis er en af gerningsmændende set flygte ned ad Lisbjergvej. Derfra kan de være flygtet i en bil.