Flemming Oppfeldt, der for fire år siden blev dømt for seksuel omgang med mindreårige, er tilbage i politik. Han er klar til endnu en omgang i politik med sex-dommen bag sig.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Borgerne i Furesø kommune kan måske se frem til et byråd med den tidligere politiker Flemming Oppfeldt, der for fire år siden trådte tilbage fra sin politiske karriere, efter han var blevet dømt for seksuel omgang med en mindreårig.

Flemming Oppfeldt er blevet valgt ind på listen af Venstres kandidater til Furesøs byråd. Her ligger han som nummer 13 ud af 15 kandidater, der har en mulighed for at blive valgt ind.

LÆS OGSÅ
  • Oppfeldt-sagen


Hans politiske karriere stoppede ellers brat, da han i 2005 blev dømt for at have haft sex med en 13-årig dreng, som han mødte på internettet. Selv forsvarede Flemming Oppfeldt sig dengang med, at han troede drengen var 15.

Han fik fire måneders betinget fængsel i sagen. Alt det vil han dog ikke lade få indflydelse på sin karriere i byrådet:

- Jeg har lagt den afgørelse bag mig. Den er overstået, og det er det, siger Flemming Oppfeldt til bt.dk.

Nu vil han i stedet koncentrere sig om at gøre kommunen til et bedre sted at bo.

- Jeg har ikke en personlig ambition om at skulle nå noget. Jeg har prøvet det, jeg skulle prøve inden for politik. Nu handler det om at gøre kommunen bedre, siger han.