Det er en stor dag, men ikke så stor, at man ikke også lige kan snuppe en enkelt arbejdsopgave undervejs.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det er en stor dag, men ikke så stor, at man ikke også lige kan snuppe en enkelt arbejdsopgave undervejs.

Mary er en flittig kronprinsesse, og ligesom sidste år har hun et arrangement på sin bryllupsdag.

Det drejer sig om den officielle åbning af 2nd Nordic Aphasia Conference på Københavns Universitet.

Men mon ikke der alligevel bliver tid til masser af hygge med familien og en romantisk stund med sin mand i løbet af dagen.

SE BILLEDERNE
  • Frederik og Marys kærlighed


Sidste år skyndte Kronprinsessen sig i hvert fald hjem fra sit arbejdsbesøg hos FN i Genève for at være sammen med Frederik sent om aftenen.

Læs mere nedenfor

Også jubilæum som kronprinsesse
I år er det så træbryllup, som det kongelige par kan fejre. En bryllupsdag, der ikke er lige så kendt som kobber-, sølv- eller guldbryllup, men betyder, at parret nu har levet side om side i fem år.

Samtidig kan Mary også fejre sit fem-års jubilæum som kronprinsesse, så på den måde er datoen en vigtig mærkedag.

For både Frederik og Mary er der sket enorme skift i deres liv i den periode.

Mary har fra den 14. maj 2004, da hun sagde ja til Kronprinsen skullet indstille sig på at leve et offentligt liv med mange forpligtelser, parret er blevet ægtefolk og har indrettet sig i Kancellihuset og frem for alt fået to børn, Christian, 3, og Isabella, 2.

Især rollen som forældre kræver sit
Men samtidig med, at parret ofte har nok at se til med to små aktive rollinger, når de er ude på officielle opgaver, har de også gang på gang vist, at de stadig er et kærestepar.

Der er stadig lette berøringer, forelskede blikke, opmærksomme småhviskerier og holden i hånd, når parret er ude.

Det er ikke svært at finde billeder af kronprinsparret, hvor de er i tæt kontakt med hinanden.

Og Mary har flere gange vist over for Frederik, at han er noget helt specielt for hende, som sidste år i maj, da Frederik holdt stor 40-års fødselsdagsfest i Orangeriet ved Fredensborg Slot, hvor Kronprinsessen sang for sin mand foran alle gæsterne.