Danmarks Jægerforbund går nu til angreb på den fynske restauratør og rigmand Palle Skov Jensen, efter en råbuk har lidt en pinefuld død på grund af hans trådhegn.

En råbuks pinefulde død for få dage siden fører nu til kraftige beskyldninger mod den fynske rigmandsrestauratør Palle Skov Jensen, der blandt andet ejer Jensens Bøfhus. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Beskyldningerne kommer fra Danmarks Jægerforbund, efter en råbuk løb ind i det trådhegn, som Palle Skov Jensen har fået sat op omkring dele af det skovområde på Nordfyn, som rigmanden ejer og bruger til jagt.

Råbukken blev nemlig fanget i hegnet og kunne ikke komme fri, og enten før eller efter dyrets død er store dele af dets krop blevet ædt af rovdyr - sandsynligvis ræve.

- Sådan noget hører ingen steder hjemme. Det tager vi stærkt afstand fra i Danmarks Jægerforbund, siger Kaj Refslund, der er med i hovedbestyrelsen for Danmarks Jægerforbund til Fyens Stiftstidende.

Han vurderer, at Palle Skov Jensen har fået sat trådhegnet op for at holde vildt inde på sin jagt, men det afviser restauratøren og fortæller, at hegnet er sat op for at beskytte beplantning, som er etableret i det pågældende område.

Den forklaring tror Kaj Refslund ikke på:

- Jeg kunne bestemt ikke få øje på beplantninger, der skulle beskyttes af hegn, siger han.

Det var jægeren Torben Christiansen, hvis families jord grænser op til Palle Skov Jensens jagt, der fandt det stakkels dyr.

- Det var et forfærdeligt syn. Det stakkels dyr har været gennem ufattelige lidelser, siger han.