Prinsesse Marie og den nyfødte prins har forladt hospitalet.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Efter tre overnatninger på Rigshospitalet kunne de nybagte forældre, Prinsesse Marie og Prins Joachim, i dag tage deres tre dage gamle søn med hjem.

Kl. 13 trådte de frem for pressen til den længe ventede fremvisning af prinsen, som var pakket godt ind i et varmt, blåt tæppe.

- Se hvordan moderen stråler. Det taler for sig selv, svarede Prins Joachim på spørgsmålet om, hvordan det er at blive forældre.

SE BILLEDERNE
  • Her er lilleprinsen
  • Kongehuset prinser og prinsesser


  • Og Prinsesse Marie strålede virkelig med den lille purk på armen. Ved hendes side var Prins Joachim et stort smil ligesom mandag morgen, hvor hans tredje søn kom til verden.

    Prinsesse Marie kunne fortælle, at hun havde haft det godt på hospitalet, men at hun glæder sig til at komme hjem med den lille prins.

    - Han skal tale to sprog, afslørede franske Marie og sagde også, at hun er meget stolt af sin lille søn.

    Det samme er Nikolai og Felix, kunne Prins Joachim fortælle og havde kun positive ting at sige om Marie og fødslen.

    - Jeg vil rose Prinsessen. Alt gik og er som det skal være, sagde han.

    Der har været mange spekulationer om, hvad prinsen skal hedde, men de nybagte forældre fortalte, at de endnu ikke kalder ham noget.

    På spørgsmålet om hvilken personlighed den lille dreng har, svarede Prins Joachim grinende:

    - Han har den samme som sin mor og far.

    Mange har spændt ventet på at se den lille nye, men prinsen gjorde ikke selv et stort nummer ud af fremvisningen. Han lå stille og roligt på mors arm.

    I første omgang tager forældre og barn til Amalienborg, men parret ville ikke afsløre, hvornår de tager hjem til Sønderjylland.

    SE BT TV
    • Frederik og Mary: Lilleprinsen er bedårende
  • Maries forældre på barselsbesøg
  • Dronningen: En fin lille dreng