På overfladen er alt fest og glad musik i Sukkerchok, men under det hele gemmer sig tre kvinder med temperament.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Luk røven, Malene.

Sukkerchok-medlemmet Kat Stephie Holst beder kontant sin kollega Malene Qvist om at lade være med at synge opera under stemmeopvarmningen inden gruppens optræden i Hørsholm søndag. Det er irriterende.

SE BT
  • Sukkerchok: Derfor ser vi sådan ud


Pigegruppen Sukkerchok er fest og farver, men når de tre kvinder ikke danser og synger på scenen, er tonen mere hård.

- Vi trådte forsigtigt i starten, fordi vi ikke kendte hinanden så godt. Men nu kan vi godt sige tingene til hinanden, siger Kat Stephie Holst.

De tre sukkersøde kvinder har i foråret hittet med deres 'Det’ det' fra Dansk Melodi Grand Prix og Paradise Hotel-sangen 'Hvor som helst - når som helst'. Nu er de klar med deres første album, der under indspilningerne også har fået forskellighederne og uenighederne hos de tre kvinder frem.

Det har været vanskeligt for Sukkerchok-medlemmerne at finde ud af, hvor fokus skulle holdes, hvor vildt det skulle være, og hvordan vokalerne skulle sidde. Til sidst måtte bl.a. en vokalproducer skære igennem og bestemme.

SE BT
  • Sukkerchok: Derfor ser vi sådan ud


Det var fint nok, mener sukkertøserne, der ikke oplever deres temperament som noget negativt. Og når de står i øvelokalet, kan de godt blive uvenner og diskutere højlydt, men det er ikke smart at vise den side, når man er på og skal servere glad underholdning.

- I øvelokalet giver vi los. Der er holdninger og meninger. Man skal have konfrontationer for at få det bedste resultat. Og nu, hvor vi har travlt med mange job, forsøger vi at sætte tid af til at få talt ud. Men det må gerne gå lidt op og ned. Sådan er det også her, siger Malene Qvist.

I disse måneder er Sukkerchok på turné rundt i Danmark, hvor de optræder i storcentre og på diskoteker. Det betyder, at pigegruppen næsten hele tiden er samlet, og det er hårdt, men det har også lært dem, at man skal vælge at diskutere på de rigtige tidspunkter.

- Når vi sidder kl. 5 om morgenen efter et par job, så skal man lige holde lidt igen. Og nu kender vi også hinandens særheder, siger Inez Gavilanes Granda, der mener, at de i gruppen er blevet bedre til at give hinanden kritik, som kan bruges positivt. Men luften skal stadig renses, når der er brug for det.

Sukkerchok: Hvor som helst - når som helst udkommer mandag.

SE BT
  • Sukkerchok: Derfor ser vi sådan ud