Hunden til den 48-årige kvinde, som tirsdag eftermiddag blev fundet kvalt i et Gladsaxe, boede tre dage alene med sin døde ejer, inden hun blev fundet.

Den kvalte kvinde fra Gladsaxe havde en lille forskræmt Yorkshire terrier, som var i lejligheden, da veninderne fandt kvinden. Tre dage efter drabet.

Kvinden menes at være blevet kvalt søndag, men liget blev først fundet ved 17-tiden tirsdag eftermiddag. Dvs. at den lille hund har været alene med kvinden i tre døgn. Nu har kvindens veninder taget hunden med sig.

Den kvalte kvinde var dårligt gående, fordi hun havde haft børnelammelser som barn. Hun beskrives af naboerne i Ericaparken som en sky person, der holdt sig meget for sig selv.

- Det er ikke rart. Det er normalt et meget roligt område. Kvinden har ikke boet her særligt længe under et år. Hun holdt sig meget for sig selv, fortæller formanden for Ericaparken til bt.dks udsendte medarbejder på stedet.

LÆS MERE NEDENFOR

Behøver jeg at være social?
Da kvinden flyttede ind i Ericaparken spurgte hun formanden, hun om behøvede at være meget social, for det havde hun ikke lyst til. Hun har også tidligere udtalt til formanden, at hun havde psykiske problemer.

Formanden, som ønsker at være anonym fortalte, at han havde set en tyrker på svalegangen mellem lejlighederne, men også, at han så meget fredelig ud, og at der ikke var noget at bide mærke i.

Formanden husker desuden, at kvinden havde økonomiske problemer. Hun havde tidligere fortalt ham, at hun havde en andelslejlighed et andet sted, som hun ikke kunne få solgt.

Formandens kone husker, at hun søndag hørte to bildøre smække ved midnatstid, og senere nogle der løb på svalegangen.

Kvindens nabo, en 20-årig mand, som også ønsker at være anonym fortæller, at han flere gange har set den tyrkiske mand i området.

- Det er selvfølgelig ikke fedt, når ens nabo bliver myrdet. Det er sådan noget man plejer at se i fjernsynet. Men heldigvis er det ikke en fra området, som har dræbt hende, siger den 20-årige.

- Vi har et rigtigt godt sammenhold i foreningen. Det have været værre for beboerne, hvis det havde været én, de havde haft et meget nært forhold til, siger formanden for Ericaparken.