Linda sang middelmådigt og er ikke en rockstjerne. Så kontant lyder dommen fra B.T.s egen X Factor dommer, Thomas Madvig efter Lindas sejr i X Factor.

Han har siddet i B.T.s eget X Factor-panel lige fra begyndelsen af showet og uddelt både ris og ros uden at lægge fingrene imellem.

Og også efter Lindas vinder-optræden fredag aften lader den kendte dj sig ikke imponere af aftenens stjerne.

Hans kommentar til Lindas optræden er:

- Nej, du er ikke en rockstar.... jeg ønsker hende alt held med musicalkarrieren. Hendes stemme og stil irriterer mig, og denne gang sang hun også middelmådigt.

Madvig giver derefter sangerinden tre stjerner ud af seks mulige. Dermed er Linda den finalist, der får aftenens laveste karakter.

For mens Mohamed kan score fire point hos Madvig får Alien Beat Club hele fem stjerner. - Det var Mohameds hidtil dårligste optræden. Kunne bedst lide hans Beddingfield sjæler, syntes ikke at hans hot'n'cold version fungerede særligt godt. Men han er stadig en (næsten) færdigpakket lille popstjerne.

Alien Beat Club fungerede efter Madvigs mening bedst.

- Kunne for første gang se dem som popstjerner, fungerede godt på scenen, og lækre finesser i vokal arrangementet. MEN de hænger stadig bare ikke sammen som gruppe efter min mening. Måske er der 2 grupper, men ikke en...