Italiensk 'Fritzl' spærrede sin datter inde og voldtog hende i 25 år. Han lærte også sin søn at voldtage søsteren og sine egne børn.

Hvad får fædre til at spærre sine døtre inde i mørke kældre og misbruge dem sexuelt i årevis? Spørgsmålet optager den psykiatriske verden efter Josef Fritzls tilståelse af at have indspærret sin datter i 24 år og voldtaget hende mere end 3000 gange.

Og nu tyder meget på, at psykiaterne får i ny grotesk sag at tænke over.

Italiensk politi har anholdt en far, der er mistænkt for at have holdt sin nu 34-årige datter indespærret i 25 år og angiveligt have voldtaget hende regelmæssigt.

Udover selv at stå for voldtægten, har han ifølge politiet også instrueret sin søn i voldtage sin søster og i at misbruge sine egne børn sexuelt. Ifølge politiet har sønnen voldtaget sine egne børn på seks, otte, tolv og tyve år.

Politiet siger, at overgrebene mod pigen begyndte, da hun var kun ni år gammel.

Det lykkedes hende en gang at flygte, men det faderen overbeviste myndighederne om, at datteren var psykisk ustabil, og at de grufulde historier om overgreb, hun fortalte, var fantasihistorier fostret af et sygt sind. Psykologerne, der udspurgte hende, kom til den samme konklusion.

Overgrebene blev opdaget, fordi politiet fik et tip og efterfølgende plantede en skjult mikrofon i familiens hjem. I en båndudskrift, som politiet har udleveret til pressen, kan man høre den otte-årige pige sige følgende:

- Far – få dine hænder væk. Du er et svin. Stop det.

Italenske medier sammenligner den østrigske sag om Josef Fritzl, der netop er blevet dømt for drab, voldtægt, slaveri, frihedsberøvelses m.m.

Anklageren i sagen, Pietro Forno, siger, at sagen er den værste sag om incest, han nogensinde har haft med at gøre.

- Der er et syndrom i denne sag, hvor faderen mener, at det er hans ret at misbruge sine børn og han giver denne ret videre til sin søn, som både misbruger sin søster og sine egne børn, siger Pietro Forno.

Manden og hans søn er nu varetægtsfængslet. Deres ofre får hjælp af sociale