På tredjedagen i retssagen mod Josef Fritzl erklærer den 73-årige fangevogter sig skyldig i alle anklagepunkter, herunder mord.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den 73-årige far og bedstefar, der står anklaget for frihedsberøvelse, voldtægt, incest, grov tvang, slaveri og mord har erklæret sig skyldig i samtlige sigtelser. Det skete på den tredje dag i retssagen mod Josef Fritzl.

- Jeg erklærer mig skyldig i alle sigtelserne, sagde Josef Fritzl til dommeren og juryen.

Han har indtil nu nægtet sig skyldig i slaveri og mord, men det gør han altså ikke længere.

Datteren Elisabeth har anklaget faderen for at have nægtet at skaffe lægehjælp til et af deres syv fælles børn - drengen Michael -, der var syg efter fødslen. Elisabeth tiggede og bad sin far om at skaffe lægehjælp til Michael. Men det nægtede han af frygt for, at myndighederne ville opdage, at han holdte sin datter indespærret i kælderen og avlede børn med hende. Da drengen efterfølgende døde, brændte Josef Fritzl liget i brændeovnen og spredte asken ud i haven. Hidtil har han forklaret, at Michael var dødfødt, men den forklaring har han nu trukket tilbage.

Fritzl sagde i retten, at han fortrød ikke at have taget Michael ud af fangekælderen.

- Jeg fotryder, at jeg ikke hjalp. Jeg overså det bare. Jeg troede den lille ville overleve, sagde han.

En enkelt gang under tilståelsen refererede han til 'min syge opførsel'.

Hidtil har Fritzl gemt sig bag en blå mappe under retssagen med undtagelse af et kort øjeblik, hvor det lykkedes fotograferne af fange et snapshot af Fritzl ansigt. Men i dag havde fotograferne fotoforbud og Fritzl havde lagt mappen fra sig.

Aftonposten.se skriver, at Josef Fritzl tilstod mordanklagen med ru stemme. Dommeren spurgte, hvorfor han havde skiftet mening. Han svarede, at det var videoindspilningen med datterens vidneudsagn, der havde overbevist ham om, at han var skyldig i mord.

- Da jeg så videobåndene gik det for første gang op for mig, hvor ond jeg var mod Elisabeth.

På videoen, som Josef Fritzl blev tvunget til at se tirsdag, fortalte hans datter Elizabeth, at Josef Fritzl havde voldtaget og misbrugt hende sexuelt hver dag og nogle gange flere gange om dagen. Og hun fortalte, at han konstant havde overfaldet hende fysisk med slag og spark.

Efter at have hørt alt dette forsøgte Josef Fritzl i følge The Sun at bortforklare det med, at hun forveksler indespærringen med sin barndom, hvor hun var blevet voldtaget af en onkel.

SE VIDEO
  • FRITZL SKULER TIL OFFENTLIGHEDEN