Kronprinsparrets tre-årige søn stillede kækt op til mini-interview med Billed-Bladet under familiens skiferie, der i år gik til de smukke schweiziske alper.

Kronprinsparrets ældste søn viste i denne uge, at han ikke er specielt genert overfor pressen.

Ihvertfald ikke over for Billed-Bladets Ulrik Ulriksen, der stillede en række spørgsmål til en lille, veloplagt prins med sunde, røde kinder.

Første spørgsmål handlede om, hvad det sjoveste på ferien var.

- At stå på ski. Jeg har stået på ski... sådan her, fortalte lilleprinsen, og viste stolt, hvordan han vender sine fødder mod hinanden, når han bremser.

- Er du god til at stå på ski Christian?" var andet spørgsmål, som han svarede med et sikkert:

- Ja.

Sidste spørgsmål var et uddybende omkring, hvad der ellers er sjovt ved at være på ferie med familien.

Hertil svarede Christian:

- Lynet McQueen, Doc Hudson og Hudson Hornet, og henviste til en af sine yndlingsanimationsfilm "Biler", som prinsen helst skal se et par gange om ugen, skriver Billed-Bladet i denne uge.

Frederik og Mary er denne gang på ferie sammen med venneparrene Jørgen og Marie Louise Skeel og deres søn Holger, der er jævnaldrende med Christian, Marys hofdame Caroline Heering og hendes mand Peter Heering og deres to piger og Lego-bossens datter Sofie Kirk Kristiansen og hendes mand Christopher Kiær Thomsen og deres to små børn. Alle ankom i private Lego-fly.

I stedet for det sædvanlige jetset-paradis Verbier havde familien i år valgt et mere roligt og børnevenligt sted at holde skiferie i. Det er første år, prins Christian skal lære at stå på ski, mens Isabella nyder at kælke.

- Vi synes det er rart at tage den lidt med ro med børnene. Stedet er ikke så vigtigt for os. Bare der er noget sne og nogle bakker til børnene," fortalte Frederik om stedet.

Også Mary var glad for deres nye ferie-sted.

- Det er meget børnevenligt, må man sige. Det er vores første gang her, så vi skal bare lige lære det at kende. Vi nyder at drikke varm te og chokolade oppe ved børnebakken," fortalte hun blandt andet.

Selvom Frederik og Mary ikke står på alpinski på samme måde, som de plejer står der løbeture i sneen og måske også lidt langrend på programmet, mens børnene sover til middag.