Stand-up-komikerens unge kæreste gennemlevede sit livs mareridt, da hendes elskede lille hund blev overfaldet af en kamphund.

Nanna Heisel, der til daglig er dj, var i lørdags ude og gå en tur med sin hund, der er af racen shih-tzu, da en amerikansk staffordshireterrier-hund pludselig hopper ud fra en busk og angriber hendes lille Lui.

- Den bider sig fast omkring struben og rusker min hund, som kun vejer fire kilo. Jeg skriger så højt jeg overhovedet kan, og ejeren kommer løbende, fortæller den rystede kvinde til Ekstra Bladet.

Sammen får de den tunge hund væk fra Lui og Nanna kører på dyrehospitalet med den.

- Min hunds kæbe er knust. Det vil sige, at den ikke kan spise, så dyrlægerne mener ikke umiddelbart, at den har nogen chancer for at overleve. Desuden er dens højre øje poppet ud, fortæller hun om hundens tilstand.

- Det er det største chok i mit liv.

Det ser ud til, at Lui overlever det voldsomme angreb, og det er Nanna Heisel lettet over, samtidig med at hun er glad for kærestens støtte.

- Der er jo ikke så meget, han kan gøre. Men Lasse har heldigvis været en god support og trøstet mig, så godt som han nu kunne, og det har været dejligt," siger hun. Nanna Heisel har endnu ikke anmeldt episoden til politiet, men det agter hun at gøre.