De satans satanister er ikke, hvad de har været. I de gode gamle dage var heavymetal-genrens ukronede konge King Diamond inkarneret ungkarl. Han var ikke meget for børn og King indspillede sågar en sang, der hed "No Presents For Christmas" - ingen gaver til jul.

Og nu..ja, NU. Se engang på det her billede. Den 52-årige satanist, der i årtier har boet i Dallas, Texas, er ikke alene gift. Han er også flæbende forelsket i sin ungarske heavy metal prinsesse Livia. Sammen planlægger de at få en masse små heavy metal satanister af begge køn. Og værst af alt: de glæder sig begge som små børn til jul.

- Hvis vi allerede nu havde børn, så kan jeg godt fortælle dig, at den ville få hele armen med en god gammeldags dansk jul. Mit favorit måltid i hele verden er stadig flæskesteg, brunede kartofler og rødkål," siger King Diamond, der hjemme i Hvidovre blev døbt Kim Bendix Petersen.

Hvad er der sket med manden, der sammen med Marcyful Fate i 1982 debuterede med ep'en 'A Corpse Without A Soul' - et lig uden sjæl. 'Åh, vores musik er kun blevet hårdere. Men jeg indrømmer, at forelskelsen har gjort mig lidt blød indeni. Hver eneste dag er som jul. Jeg er bare så forelsket i Livia,' siger metalkongen til B.T.' s chokerede. Og Livia har det på samme måde, skulle vi hilse at sige.

Den smukke og blide pige fra Ungarn er kun 24 år gammel. Men det betyder ingenting.

- Vores aldre er kun tal. Vi er sjælevenner, fortæller Livia, mens metalkongen får sig en velfortjent eftermiddagslur.

- Vi snakkede først sammen på telefonen. Så rejste han til Ungarn, hvor han på vores første aften sammen, friede på både engelsk og tysk - så min far også kunne forstå det. Jeg sagde selvfølgelig ja. Han og jeg er bare skabt for hinanden," siger Livia.

Og hvad kalder metalprinsessen så sin heavy metal ægtemand.. King?, Kim?, Prince Of Darkness?

- Ha-ha, jeg jeg kalder ham 'Baby'. For mig er han nemlig ikke rockstjerne. Han er min baby," siger Livia.

- Livia ringede først for at interview mig til et Heavy Metal blad. Vi snakkede utroligt godt sammen. Og bagefter kunne jeg slet ikke holde med at tænke på hende, fortæller King senere.

- Vi var begge på vej igennem en svær tid i vores liv. Og vi klikkede. På et tidspunkt spurgte jeg hende, om hun ville sende et fotografi af sig selv. Vi havde snakket sammen i måneder. Men jeg vidste hverken, hvor gammel Livia var.. eller hvordan hun så ud. Og da hun fortalte mig, at hun kun var 24, troede jeg simpelthen ikke på det, siger King Diamond.

I dag elsker King ('Baby') og Livia ikke bare hinanden. De arbejder også sammen. Livia synger kor og harmonivokal for sin mand - i både studie og på scene. De arbejder sammen på nye sange. Og lige nu har hr og fru Diamond rygende travlt med gammelt Mercyful Fate og King Diamond materiale. Og til foråret håber de at udsende både en dobbelt DVD med King og Mercyful (blandt andet en koncert fra Fælledparken i 1990). Og samtidig vi ægteparret genudgive de fire remasterede King album 'VooDoo', 'House Of God', 'The Graveyard' og 'Spider's Lullabye'. 'Vi er sjælepartnere,' gentager den jule-lykkelige King Diamond. Hun, ham og juletræet: Ungarske Livia på bare 24 somre har tæmmet den vildeste rockstjerne af dem alle: King Diamond. "Jeg er bare så forelsket," sukker den satanistiske heavy metal konge. Næste år er der måske børn med på billedet. (Hjemmefoto) Gang i far: Når King Diamond og hans ungarske Livia får børn, så kan ungerne i hvertfald ikke brokke sig over, at deres far er for kedelig. Her ses metalkongen i aktion.