For første gang siden konens selvmord fortæller Johnny Hansen om sin og døtrenes tragedie.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Johnny Hansen taler nu for første gang ud om den hustruen Helles tragiske selvmord. Det sker i et stort interview i B.T. fredag.

Til B.T. siger Johnny Hansen:

- Jeg har ellers aldrig grædt tidligere. Har vel været som mænd er flest. Men jeg har grædt konstant den sidste uge.

SE BILLEDERNE: JOHNNYS GRIBENDE FARVEL TIL HELLE

- Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg er frustreret og ulykkelig. Jeg er ked af det på hendes vegne. At hendes smukke og dejlige liv skulle slutte så tidligt. Selvfølgelig er jeg også indimellem enormt vred på hende. Hvordan kunne hun gøre det mod os? Vi har to dejlige piger på vej ud i livet. Caroline skal konfirmeres om halvandet år.

LÆS VIDERE NEDENFOR

Helles valg var ikke egoistisk
Den sidste uge har mange ønsket at høre hans historie om det gådefulde selvmord.

Ved at tale med B.T. håber han én gang for alle at få talt ud.

- Men jeg vil samtidig også sige til dem, der siger, at Helle traf et egoistisk valg: Nej. Når folk tager deres eget liv, og skriver, at vi vil få det bedre uden dem, så er det dybt inde i deres hjerter det mindst egoistiske valg, de overhovedet kan træffe, siger Johnny Hansen.

SE BILLEDERNE: JOHNNYS GRIBENDE FARVEL TIL HELLE

Han og døtrene er alle begyndt at tale med en psykolog efter råd fra flere i vennekredsen – og udenforstående, der i sympati har mailet.

- Selvfølgelig spørger jeg mig selv, om der har været tegn. Psykologen siger, at man skal være professionel for at se de små tegn. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det kunne ende her, siger Johnny Hansen til B.T.

LÆS HELE DET STORE INTERVIEW MED JOHNNY HANSEN I B.T. I DAG FREDAG