Jeppe Nybroe bliver værten, der fra januar vil tone frem fra nyhedsstudiet midt i hjertet af et af Europas mest moderne mediehuse, nemlig på bt.dks web-tv.

Det nye web-tv sender fra nyhedsrummet i Berlingske Media, hvor Berlingske Tidende, B.T., Urban og alle dertil hørende sites styrer døgnets aktuelle begivenheder.

Bt.dk præsenterer nu den første web-tv studievært blandt de store danske mediehuses internetsider.

Jeppe Nybroe har i de seneste mange år har været kendt som korrespondent og nyhedsvært på TVAVISEN samt vært ved store tv-events i DR og har tidligere arbejdet for bl.a. Politiken, Weekendavisen, Jyllands-Posten og TV2. Jeppe Nybroe vil udover at være vært også blive redaktør for bt.dks tv-studie og ansvarlig for udviklingen af den måske hurtigst voksende del af den danske medie-industri lige nu.

- De sites, der formår at underholde danskerne, er i gang med at skrive ny mediehistorie på nettet, og for os er det tabloidmediets anden storhedstid. Jeppe Nybroe vil med afsæt i vores helt nye tv-studie føje en fantastisk dimension til B.T. og til bt.dk, siger B.T.s chefredaktør Peter Brüchmann. - Det her bliver endnu en opgradering af bt.dk, og der er meget mere på vej, fortsætter han.

Jeppe Nybroe glæder sig også over de nye udfordringer. - Jeg fornemmer på mine teenage-niecer, min far på 68 år og mine Facebook-venner, at tv på internettet er kommet for at blive og kommet for at tilbyde mange fantastiske muligheder, både for de moderne og for morfar!

- Frem for alt vil du kunne se alle vores tv-tilbud, når og hvor det passer dig: I stuen, på jobbet, i bussen, på mobiltelefonen.

- Jeg har i over 10 år været i et tæt kærlighedsforhold til 'gammeldags tv', men i disse år åbner en helt ny tv-verden sig på internettet med uanede muligheder for seerne.

- Jeg er meget glad og taknemmelig for at være med til at tage nogle af de første skridt ind i den verden, ja, det er sgu så mit tv-hjerte banker nærmest lidt nyforelsket, siger Jeppe Nybroe.

Bt.dks konstituerede chef, Anders-Peter Landert fortæller, at Jeppe Nybroe som nyhedsvært skal have de aktuelle gæster, som Danmark gerne vil høre lige nu.

- Og så skal han også bruge studiet til at bringe interviews og nyheder fra B.T.s egne profiler indenfor sport, underholdning, politik og det royale, siger Anders-Peter Landert. Det er da også en topmotiveret studievært, der glæder sig til sin nye rolle.

- Mit hjerte banker for journalistik i form af nyheder og indsigt i vores alle sammens verden og hverdag. Min tv-værtsrolle bliver fremfor alt at interviewe nyhedernes vigtigste og mest interessante hovedpersoner - så jeg vil gerne med det samme invitere Stein Bagger til et interview.

- Men du vil måske også kunne møde Thomas Helmig, Helle Thorning Schmidt, Michael Laudrup, Anders Fogh Rasmussen eller på en god dag Angelina Jolie og Barack Obama. Med andre ord: Vores ambition er at tale med dem, der sætter dagsordenen i vores verden og hverdag, siger redaktør og vært Jeppe Nybroe.