Nick og Jays hit 'En dag tilbage' får en helt ny betydning, når 25 ældre mennesker giver den fuld skrue i Operaen. Se videon her.

TV2s nye sangstjerner har en del mere erfaring, end håbefulde tv-sangere plejer at have.

De er nemlig i rollator-alderen, men det stopper dem ikke fra at give den fuld skrue i Operahuset.

I det nye program 'Gangstativerne' er der i hvert fald fuld knald på de ældre. B.T. har fået et smugkig på to af musikvideoerne, der er blevet lavet i forbindelse med det nye show.

I programmet skal de ældre prøve kræfter med en lidt anden genre, end de er vant til. Blandt andet giver de sig i kast med Nick og Jay, Magtens Korridorer og Gasolin.

- Normalt fylder folk over firs ikke meget i medierne, og normalt forbinder man sjældent Nik & Jay med netop dén aldersgruppe. Men i 'Gangstativerne' mødes modsætningerne, når vi kombinerer livserfaring med ungdommens energi. Og resultatet er i dén grad seværdigt og livsbekræftende, fortæller TV 2-redaktør Sune Roland i en pressemeddelelse.

I sidste program skal koret optræde med en kæmpe koncert foran 1400 mennesker i Operaen på Holmen i København.

Flere store stjerner er kaldt ind til at få dem i omdrejninger, heriblandt Marianne Eihilt, der skal lære dem at danse moderne. På den musikalske side får de hjælp af Søren Rasted og Nick og Jay.

Her kan du se Gangstativernes musikvideo, hvor de synger Gasolins "Rabalderstræde":