Meget tyder på, at den smukke skuespillerinde Gwyneth Paltrow snart er ledig på markedet igen. Hun skulle ifølge flere amerikanske medier have ”taget en pause” fra ægtemanden Chris Martin.

For resten, det med ledig på markedet skal tages med al muligt forbehold. For ifølge New York Daily News, er hun blevet set forlade hjemmet i London for at fejre Thanksgiving med milliardæren Jeff Soffer.

Og ifølge New York Daily News’ kilde, så er den rige mand ret så vild med den smukke kvinde.

Så nu stiller mange spørgsmålet: Gør Gwyneth det samme som veninden Madonna – altså at forlade manden for at snuppe en anden?

Ifølge avisens kilde, så har den smukke skuespillerinde sagt til sine nære venner, at hun og Chris Martin - som er sanger i Coldplay – ikke længere er lykkelige sammen.

Gwyneth og Chris har sammen to børn og bor i London. De amerikanske medier mener i øvrigt også at vide, at huset i England er sat til salg, men det kan ikke bekræftes.

Skuespillerindens talsmand benægter, at ægteskabet med Chris Martin er et afsluttet kapitel – og siger, at Jeff Soffer bare er en god ven til skuespillerinden.

Javel! Vi venter på næste kapitel. For der er ikke så mange mænd, der lader deres kone gå i ”byen” med en milliardær, som ikke er bange for at sige, at han er: ”helt vild med hende”.