Efterforsknings-lederen i sagen om den forsvundne engelske pige Madeleine McCann er ikke i tvivl: Forældrene var indblandet.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Forældrene har tidligere været hovedmistænkte i sagen om den forsvundne engelske pige Madeleine McCann. Den pensionerede efterforskningsleder i sagen er slet ikke i tvivl. De var indblandet, mener han.

LÆS OGSÅ
  • EFTERFORSKNINGSLEDER: MADDIE ER DØD
  • MADDIE-SAGEN: EFTERFORSKES FOR OMSORGSSVIGT
  • MADDIE-SAGEN: HUN VAR DØD INDEN MIDDAG
  • BEDØVEDE MADDIE INDEN MIDDAGEN


  • - Sagen er fuld af selvmodsigelser, men alt peger på, at forældrene var involverede i sagen. Indicierne peger på, at der er tale om et hændeligt uheld, siger den tidligere efterforskningsleder Goncalo Amaral til bt.dk.

    Han er i øjeblikket i København for at promovere sin bog om sagen. Heri lægger han ikke skjul på, at forældrene er indblandet.

    - Der har muligvis været en tredje person involveret, men der er i hvert fald to personer, der ved, hvad der er sket. Jeg formoder, at det er dem, der har skjult liget, siger efterforskningslederen, der gæster København sammen med sin kone Sofia Leal.

    Vil bidrage til sandheden
    Goncalo Amaral har skrevet bogen for at give sin version af sandheden, efter han sidste år i oktober blev smidt af sagen og efterfølgende hængt ud i medierne for han forkerte håndtering af sagen.

    Han er sikker på, at Maddie er død.

    - Jeg håber på, at den fulde sandhed en dag kommer frem, så vi kan få at vide alt, hvad der er sket den aften.

    Jeg har lavet fejl
    Kritikken har haglet ned over efterforskningslederen, der i interviewet med bt.dk indrømmer, at han har lavet fejl i sagen.

    - Jeg har aldrig følt, at det var min skyld, at sagen ikke var opklaret. Der er selvfølgelig sket fejl i efterforskningen, men bogen kan bidrage til at få nogle sandheder frem, og jeg håber, man fortsætter, til man kender den fulde sandhed, siger Goncalo Amaral.