- Jeg er jo vant til det, men hun er stadig i lære, lød det kærligt drillende fra prins Joachim, da han sammen med Marie ankom til Yekaterinburg i Rusland på førstedagen af deres officielle tur til Rusland.

Sammen skal det nygifte par indtil den 21. November rejse rundt i Rusland for at knytte de økonomiske og kulturelle forbindelser mellem Danmark og Rusland.

Sidste uge gennemførte Marie sin første officielle tur alene i Marokko. Men nu er den gravide prinsesse altså igen trygt genforenet med sin mand. Sammen skal det nygifte par indtil den 21. November rejse rundt i Rusland for at knytte de økonomiske og kulturelle forbindelser mellem Danmark og Rusland.

Parret var i hele taget i fint humør, og Marie ikke synligt påvirket af sin graviditet. Programmet var ellers tætpakket, og Marie nåede blandt andet at besøge et kendt mordsted i Yekaterinburg, hvor den sidste russiske tsar Nikolaj blev myrdet med sin familie. Her er der blevet opført en katedral. Og Marie iførte sig et enkelt tørklæde, som det er russisk tradition at gøre i ortodokse kirker.

Herudover nåede parret at besøge en ekslusiv Bang & Olufsen shop, åbne et dansk handelskontor og en fotoudstilling om prinsesse Dagmars liv. Dagen sluttede med et modeshow, hvor danske Dyrberg/Kern viste deres smykker frem for parret på hotel Atrium, der også er parrets bopæl under det første stop.