Der var en, to, tre - og gerne fire... Prins Joachim elsker at være far. Så meget, at han ikke vil udelukke flere børn i fremtiden.

Hoffet har ellers netop offentliggjort, at han venter sit første barn med sin hustru Marie til maj. I forvejen har prinsen sønnerne Nikolai og Felix fra sit ægteskab med Alexandra.

- Vi skal forhåbentlig have flere børn. Men vi tager lige ét ad gangen, lød det i går velfornøjet fra en morgenfrisk prins, da han var vært ved en kongejagt i Randbøl Skov ved Vejle.

Med på jagten var bl.a. også greve Ingolf af Rosenborg, direktør Birger Brix, godsforvalter Søren Frederiksen og viceborgmester Hans Bang-Hansen.

Især Felix glæder sig
Emnet var fra start ikke rådyr, men Maries graviditet. Og mens prinsessen valgte ikke tale om maven på sin officielle tur til Marokko, fortalte en storsmilende Joachim gerne om den lykkelige begivenhed.

- Vi glæder os alle meget. Børnene har vidst det i et stykke tid. Og især Felix var glad, fordi han nu også skal til at være storebror.

Prinsen kunne også glædesstrålende fortælle, at det går godt med graviditeten, og at Marie ser frem til at blive mor.

- Hun har det fint og glæder sig meget til at stifte familie, sagde han med stolthed i stemmen.

Parret har været adskilt det sidste par dage, fordi prinsessen har været i Marokko i forbindelse med sin første officielle opgave på egen hånd. I dag vil hun dog forlade Marokko og vende hjemad. Derefter har kan hun lige nyde et par dages afslapning, inden hun på mandag igen tager på officiel tur - denne gang i Rusland, hvor Joachim vil være ved hendes side.