Josef Fritzl voldtog sin datter Elizabeth mellem to og tre gange i ugen i løbet af hendes 24 år i fangenskab.

Sexuhyret Josef Fritzl - de vildeste historier

Den 74-årige rædselsfar har selv erkendt, at han dyrkede sex med sin ældste datter to til tre gange i ugen og det betyder, at han vil blive sigtet for i alt 3000 voldtægter.

Men det tal kan blive endnu højere. Det er tidligere kommet frem, at offeret, Elisabeth Fritzl, har fortalt politiet, at der i virkeligheden var tale om 5-6 seksuelle overgreb om ugen, og holder hun fast i det, får det formentlig også indflydelse på sigtelsen, der så kan komme til at lyde på helt op til 6000 voldtægter.

Josef Fritzl forventes at komme for retten i den østrigske by Amstetten allerede i december, men det kan ifølge en juridisk kilde blive et stort problem at finde en uafhængig jury.

- Vi er et lille land og der kan umuligt findes ti mennesker derude, som ikke allerede har en stærk mening om den her mand og det han har gjort, siger den juridiske kilde til avisen The Mirror.

42-årige Elisabeth Fritzl blev igennem 24 år holdt fanget af sin far i familiens egen kælder. Her førte faderens mange tusinde voldtægter til fødslen af syv børn, hvoraf en døde.

Sexuhyret Josef Fritzl - de vildeste historier