Som jeg indtil flere gange har gjort alt folket opmærksom både i og mellem linjerne i de seneste uger, så er en ny udgivelse med AC/DC jo altså ikke noget at spøge med, før man har den i hænderne, kan knalde den i spillen og triumferende kan svinge Jack D flasken og brøle: ”ROCK AND ROLL!”

Vi skal tilbage til februar 2000 for at datere AC/DCs forrige album “Stiff Upper Lip”, hvorfor udgivelsen af “Black Ice” mandag 20.10. ikke blot er datoen for en ny albumudgivelse.

Det er jo for fanden AC/DC dag!

Det er jo for den dag, alle ægte rockfans formentlig vil forlange ophøjet til helligdag fra nu af.

Igen: det er jo for fanden AC/DC!

Og fordi det er AC/DC, og det er sådan, det er, har den gamle rockredaktør hér bestemt, at I hér på musik.bt.dk ikke skal have én men tre (!) anmeldelser af ”Black Ice” at muntre jer med. Én fra Mathas Nielsen, én fra Henning Høeg og dertil min egen, som en stor del af jer naturligvis allerede har læst. Det ved jeg godt.

Men vi er alle tre gået i totalt AC/DC ”Rocking All The Way” mode, som ét af de fineste numre på ”Black Ice” så præcist er tituleret.

Så hvad enten du er enig med Mathias i, at ”Black Ice” er ”behersket herlig”, med Henning i at den indeholder nogle af bandets bedste melodier eller med undertegnede i, at vi må takke rockguderne for, at dette foretagende bare ALDRIG vil ændre sig, så skulle der være lidt at sætte tænderne i for jer alle sammen i vores anmeldelser af de senere års mest med længsel ventede album.

God fornøjelse.

LÆS STEFFEN JUNGERSENS ANMELDELSE AF 'BLACK ICE' HER

LÆS MATHIAS NIELSENS ANMELDELSE AF 'BLACK ICE' HER

LÆS HENNING HØEGS ANMELDELSE AF 'BLACK ICE' HER