En af de mest indflydelsesrige personer i det danske bandemiljø sætter nu for første gang ord på, hvad der skal til for at stoppe konflikten mellem indvandrerbanderne og Hells Angels støttegruppe AK 81.

Danny Abdalla, præsident i ”Den Internationale Klub”, siger i et stort interview med B.T. tirsdag, at en ”udlevering” af tre navngivne AK 81-medlemmer og en erstatning til de efterladte til 19-årige Osman Nuri Dogan, som blev dræbt i august, er kravet for at stoppe bandekrigen.

Lige nu er et AK 81-medlem sigtet for drabet på Osman Dogan. Ifølge Abdalla er det dog ikke alene den sigtede, men også to yderligere AK81-medlemmer, der står bag det brutale skuddrab på torvet i Tingbjerg. Og en »udlevering« af dem kan løse konflikten.

- Det, jeg siger nu, er, at vi kan finde en løsning. Det kræver, at Hells Angels afleverer de tre personer, som var med til at begå drabet på Osman.

Desuden skal de betale en direkte erstatning på fire mio. kr. til Osmans familie - det er ikke noget stort beløb for en klub som Hells Angels.

Og laver man sådan et nummer, skal man også betale for det, siger Danny Abdalla, der står i spidsen for en bande, som har fordrevet Hells Angels fra flere jyske byer.

På et papir, han viser til B.T., står navnene på tre AK 81-medlemmer som skal afleveres – og det er ikke til politiet.

- Nej, Hells Angels skal aflevere dem til Nørrebro-drengene eller til Tingbjerg-drengene, der så selv kan bestemme, hvad der skal gøres med dem. Mere kan jeg ikke sige om det.

Taler vi om en form for afstraffelse af de tre AK 81-medlemmer? - Ja, det skal være en afstraffelse. Der er en dreng, der har mistet sit liv, siger han til B.T.

Danny Abdalla afsoner i øjeblikket i Vridsløselille Statsfængsel, men er i kontakt med en stedfortræder, der styrer ”Den Internationale Klub,” og som holder ham orienteret om, hvad der sker i miljøet.

Ifølge Abdalla har der været holdt møder med ledende figurer i det københavnske bandemiljø, og her er man blevet enige om at danne fælles front mod Hells Angels, indtil konflikten er løst.

Bandepræsidentens krav møder hovedrysten hos politiet.

-Det lyder fuldstændig absurd. Havde de så tænkt sig, at de skulle agere domstol politi og alt mulig andet? Vi har jo et retssystem. Hvis det mod forventning skulle have rod i noget konkret, er det jo en absurd tankegang, at man vil stille sig ud over det etablerede system.

Jeg har svært ved at forestille mig, at det har hold i noget som helst, siger lederen af Nationalt Efterforskningscenter (NEC), Kim Kliver.

LÆS MERE OM BANDEKRIGEN OG FORSLAGET FRA DANNY ABDALLA I B.T. I DAG