En kvinde og to mænd dræbt af skud i Ballerup. Intet tyder på banderelateret kriminalitet.

Lørdag aften fandt politiet to døde og en hårdt såret i en kolonihaveforening i Ballerup. Den hårdt sårede afgik ved døden, inden ambulancen ankom til gerningsstedet.

Se VIDEO FRA GERNINGSTEDET HER

- Vores børnebørn var ude og lege i eftermiddags, da vi hørte nogle skud. Vi tænkte faktisk ikke videre over det, da der er et skydeterræn i nærheden. Men da politiet kom hvinende om hjørnet efterfulgt af ambulancer og læger, forstod vi, at det var alvor, fortæller to beboere til bt.dk, men børnebørnene på henholdsvis to og seks uberørt ser James Bond.

Blandt de døde, som er to mænd og en kvinde, ifølge politiet, den afdøde gerningsmand. De er alle tre skudt med et haglgevær.

- Vi får en anmeldelse om skud kl. 18.25 og er der fem minutter senere. Der tilkaldes en ambulance med det samme, da den ene på dette tidspunkt er hårdt såret. Han afgår dog ved døde, mens de venter på ambulancen, fortæller vicepoliti kommisær Steen Ørskov Larsen til bt.dk.

- Umiddelbart tyder det på et jalouisopgør, det har derfor intet at gøre med andre skyderier for tiden. De afdøde ligger rundt omkring i kolonihaven, og det undersøtter også vores teori om, at den ene har skudt de to andre, fortæller Steen Ørskov Larsen til bt.dk

Se VIDEO FRA GERNINGSTEDET HER

Ved 22-tiden lørdag aften ankom retsmedicineren til gerningstedet, ligesom der er hundepatruljer på stedet.

Haveforeningen ligger på hjørnet af Råmosevej og Ågerupvej i Ballerup.

bt.dk følger sagen.