Dommer i Talent 2008 Julie Steincke (født i 1976) har siden sin barndom kæmpet med næsten alle midler for at nå dertil, hvor hun er i dag. Som barn bed hun en voldelig lærerinde i anklen, hun fik stress som 15-årig, og lægerne dømte hende invalid som 16-årig.

Dommer i Talent 2008 Julie Steincke (født i 1976) har siden sin barndom kæmpet med næsten alle midler for at nå dertil, hvor hun er i dag. Som barn bed hun en voldelig lærerinde i anklen, hun fik stress som 15-årig, og lægerne dømte hende invalid som 16-årig.

Se 'Talent 2008'-Julies teenagefotos

Her holder jeg min elskede Ninus, min venindes kanin, som jeg overtog. Den blev 15 år og det er helt uhørt.

Musik: Celine Dion og Wham. Men jeg var ikke en pige, der satte popplakater op på væggene i mit værelse. Jeg beundrede Fred Astaire, Sophia Loren, Ginger Rogers og Liza Minnelli. På tv så jeg Fame.

Filmen: Næsten alle Steven Spielbergs film var jeg vild med, især E.T.

Se 'Talent 2008'-Julies teenagefotos

Bed læreren i anklen
Jeg er født i Danmark, men hele barndommen boede jeg skiftevis nogle år i England og i Danmark, og derfor har jeg en sjov accent en gang imellem.

Min fars job som investeringsbankmand var grunden til flytningerne. Det første par år af min teenagetid gik jeg på Nordsjællands grundskole i Cirkelhuset i Hørsholm, og det var befriende for mig at være på en skole, hvor man måtte svare lærerne igen og sidde med albuerne på bordet.

For jeg kom fra den mest strikse skole i London, hvor en lærer var virkelig strid overfor mig - hun slog mig og skubbede mig i vandet til svømning. Absurd nok, fordi hun troede jeg var tysker.

Så det endte med at jeg kravlede under bordet og bed hende i anklen i afmagt. Så flyttede mine forældre mig til en ny skole. Nogle spørger, hvorfor jeg fægter så meget med armene, men jeg, tror det for mig har været en overlevelsesteknik, fordi jeg var meget sprogforvirret dengang. Jeg kunne hverken flydende dansk eller engelsk, så det var nemmere at bruge ansigt og arme.

Se 'Talent 2008'-Julies teenagefotos

Simon Cowell gav mig o.k.
Her, hvor jeg har sort og hvidt hår, er jeg sammen med mine venner, og på det tidspunkt spillede jeg musik i stil med Pink.

Jeg er ret stolt af, at den meget hårde dommer Simon Cowell, som jo ejer Talent 2008, gav mig tommeltotten opad. Min manager fik arrangeret, at jeg kom ind at synge for ham i hans private hjem, og det betød en kontrakt. Også dengang skrev og komponerede jeg musik.

Da jeg som 15-årig skulle tilbage til London, var jeg nervøs for, om jeg fandt den rette skole. På The American School i Surrey blev jeg vist rundt af en skideflot og dødsmart fyr, og ham blev jeg forelsket i med det samme.

Jeg ville bare ind på den skole, fordi den virkede fri. Men der tog jeg grueligt fejl. Det viste sig at være den mest grove og hårde 'business school', hvor jeg gik med jakkesæt samt briller for at se lidt intellektuel ud. Jeg var klar til at vise, hvem Steinckepigen var, men jeg fik så at sige bank og endte med at få stress som bare 15-årig.

Nu fik jeg ikke længere høje karakterer, men simpelthen 'Failed' - dumpet i flere fag - undtagen de mundtlige.

Se 'Talent 2008'-Julies teenagefotos

Blev dømt invalid som teenager
Kun 16 år gammel fik jeg en forfærdelig rygskade, jeg slog mig voldsomt i forbindelse med at jeg dansede - det gjorde jeg i øvrigt 34 timer om ugen.

Lægerne mente jeg havde brækket ryggen, og sagde jeg aldrig kom til at danse igen. Men jeg kæmpede videre med styrketræning og kom tilbage og fik topkarakter på skuespillerskolen som 18-årig.

Øverst på min ønskeseddel i dag står der børn, men det skal passe ind i planen. Når man er teenager går man og er bekymret for, om man bliver gravid. I min alder er man bekymret for, om man kan blive gravid.

Se 'Talent 2008'-Julies teenagefotos

Elsker vandsport
Jeg elsker vandsport. Min familie har i 40 år haft et hus på Algarvekysten i Portugal. Både min mor og far er gået meget op i sport, og vi var altid ude at stå på vandski eller surfe.

Min søsters mand var nordisk mester i vandski. I dag er jeg også uddannet aerobic- og spinninginstruktør. Efter den hæslige business-skole kom jeg som 16-årig på en teaterskole, og efter kort tid kom jeg med i musicals.

Se 'Talent 2008'-Julies teenagefotos

Én øl er nok
Her drikker jeg øl. Men tag ikke fejl, for jeg er ikke vild med at drikke mig fuld. I am a controlled freak. Jeg respekterer min krop lidt for meget. Men jeg er medlem af ølklubben på Det Ny Teater, hvor vi lytter til Dolly Parton og det er o.k. at bøvse. Men jeg drikker kun ÉN øl.

Rygning: Jeg har røget for sjov, men kan ikke inhalere, fordi jeg har astma. Da jeg var 19 år, røg jeg en cigar, fy for den lede hankat. Min stemme lød jo som Barry Whites bagefter.

Min kæreste dengang sagde:

- Jesus, når jeg vågner op om morgenen, vil jeg gerne vide, det er en kvinde jeg ligger ved siden af.

Se 'Talent 2008'-Julies teenagefotos

Fuld jul
Jeg var fuld første gang netop på dette billede, da jeg var med i Oliver musicalen i The London Palladium. Mine forældre kom og besøgte mig og havde øl og snaps med. Men foran mine forældre måtte jeg lige løbe ud ... jeg var rigtigt rigtigt fuld og havde det ikke så godt. Året efter spillede jeg med i Phantom of the Opera - det var en turne i hele Storbritannien over to år.

Første kys: Jeg var 14 år, da jeg kyssede med en dreng under et bord ved en fødselsdagsfest. Det var ikke et tungekys. Han hed Andreas og gik på min skole. Han var en rigtigt flot dreng, men jeg syntes, det var meget pinligt, så jeg ville kun være hemmelig kæreste med ham.

Se 'Talent 2008'-Julies teenagefotos

Første store kærlighed
Til en basar på min skole i Cirkelhuset kom Michael, som jeg straks blev forelsket i. Dengang var jeg 14 år, men først da jeg var 19, blev vi kærester. I starten var jeg den lille med bumser og bøjle, og han var to år ældre end mig. Vi var kærester i otte år, vi var vidt forskellige, og han accepterede mig 100 pct og omvendt.