Egyptisk milliardær er nu blevet sigtet for lejemorder på en libanesisk popstjerne.

Milliardæren og politikeren Heshaam Talaat Moustafa er nu blevet sigtet for at have bestilt en lejemorder til at knivdræbe popstjernen Suzanne Tamim i en celeber drabssag, der har bragt sindene i kog i Mellemøsten.

Det vakte chok og sorg, da liget af Suzanne Tamim blev fundet 28. juli i hendes luksuslejlighed i Dubai. Morderen havde skåret halsen over på Tamim, der fik en meteor-agtig karriere i Mellemøsten ved at vinde den libaneniske version af Pop Idol.

Umidelbart efter mordet blev en tidligere politimand anholdt for drabet. Han fulgte efter Tamim, da hun rejste fra London til Dubai. Og han skaffede sig adgang til hendes lejlighed ved at lade som om han kom med et brev fra hendes udlejer.

"Herefter stak han en kniv i hende og skar hendes hovedpulsårer og hendes strube over", lyder den officielle sigtelsen mod politimanden.

Nu er Heshaam Moustafa, der er milliardær og medlem af det egyptiske parlament for præsident Hosni Mubaraks parti, officielt blevet sigtet for at have betalt politimanden to mio. dollars (knap 11 mio. kroner) for at have udført drabet, skriver Sky News.

Politiets sigtelse mod Moustafa afslører intet om hans motiv til at bestille drabet på Suzanne Tamim. Men ifølge arabiske aviser har Tamim på et tidspunkt haft et kærlighedsforhold til Moustafa, der er gift og far til tre børn.

Tamim var en stor popstjerne i hele den arabiske verden, hvor libanesisk popmusik er utroligt populær.