Jeppe Nybroe, der lige har mistet sit job som følge af Nyhedsavisens krak, savner tv-arbejdet.

Jeppe Nybroe er klar til come back som tv-stjerne. Efter at have levet i næsten komplet anonymitet i over et år, er den tidligere højt profilerede studievært parat til at træde ind i danskernes tv-stuer igen.

Han overvejer 'en række tilbud'.

- Jeg elsker at lave tv. Jeg savner det – især det fantastiske holdarbejde, der er omkring en tv-produktion, siger han i dette første større interview siden afskeden med Danmarks Radio sidste efterår.

Jeppe Nybroe har rejst sig igen efter det fald fra tinderne, han sidste sommer blev kastet ud i. På det tidspunkt var han DRs absolutte darling. Selve stationens ansigt ud ad til.

En fatal reportagerejse til Irak ændrede alt. I et tv-indslag i Søndagsavisen 'kom han til' at påstå, at han var med 'de sidste danske soldater' på vej ud af Irak. Senere – skulle det vise sig – at det modsatte var tilfældet. Han var faktisk på vej ind i Irak fra Kuwait.

Om den ballade, sagen affødte, siger han i dag:

- Jeg har lært sandheden i de gamle ord om, at hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere, siger han og tilføjer:

- I månederne efter fratrædelsen fra DR kom jeg ud i kraftig modvind. Selvfølgelig var det hårdt, men det har også gjort mig stærkere og klogere på livet. Jeg vil vove at påstå, at jeg i dag er en bedre journalist – og måske også et bedre menneske.

Jeg er helt på det rene med, at jeg begik nogle fejl, og jeg er da også den i kongeriget, som er allermest ked af det. Jeg kan ikke forklare det… ikke med andet end manglende omtanke. Det var ikke min hensigt at lave fejlen. Det var ikke med vilje.

Jeppe Nybroe fortæller, at han har mødt meget sympati blandt almindelige mennesker. Mange opfordrer ham til at vende tilbage til skærmen:

- Jeg møder rigtigt mange søde mennesker. De siger, de gerne vil se mig igen, og det er jeg selvfølgelig glad for, siger han.

Jeppe Nybroe kan ikke afsløre, hvilke tv-projekter, der kan blive relevante for ham den kommende tid.

- Nu har jeg fået de her tilbud – og dem overvejer jeg. Mere kan jeg ikke sige om det lige nu.

Jeppe Nybroe var indtil for få dage siden ansat på Nyhedsavisen. Efter gratisavisens chok-lukning står han pludselig uden job. Han er ked af det, særligt på kollegernes vegne.

- Der var en virkelig god stemning på avisen. Folk arbejdede hårdt. Var ambitiøse og fandenivoldske. Og ja… det kommer bag på os alle, at den pludselig blev lukket. Vi havde fået at vide, at der var penge nok i kassen.

Om at stå uden arbejde – på anden gang inden for et år – siger han:

- Det tager jeg roligt. Jeg har fået nogle ekstra fridage til at drikke kaffe med vennerne, løbe en tur – og så ellers overveje min fremtid.