67-årige prins Waldemar af Schaumburg-Lippe har forelsket sig i østrigske Gertraud Antonia Wagner-Schöppl. Dronning Margrethes halvfætter, prins Waldemar af Schaumburg-Lippe, skal giftes 20. september. Brude er mor til 31-årige Mario-Max, der sidste måned skabte overskrifter over hele verden, da han blev udnævnt til Natascha Kampusch’ nye kæreste.

Men 67-årige prins Waldemar bliver ikke pap-svigerfar til Kampusch, der blot nyder det østriske natteliv oven på de mange års fangenskab i sin kidnappers kælder.

- Mario og Natascha er venner, ikke kærester, siger prins Waldemar, der selv i begyndelsen af halvfemserne skabte store overskrifter på grund af en ond skilsmisse fra sin nu afdøde eks-kone, prinsesse Anne-Lise.

Sammen fik de datteren Elenore-Christine, der ikke ønsker at kommentere sin fars lykke. Brylluppet kommer nemlig som lidt af en overraskelse.

- Jeg har faktisk i lang tid holdt mine følelser for min kommende kone for mig selv, også overfor min datter, siger prins Waldemar, der faktisk deler efternavn med sin kommende papsøn, fordi Mario-Max allerede er adopteret ind i den tyske del af Schaumburg-Lippe slægten og derfor også ofte tituleres prins.

Der er intet royalt skær over hans biologiske mor og sådan bliver det ved med at være: - Antonia har ikke tænkt sig at bruge prinsessetitlen, for så vil alle bare tro, at hun har giftet sig med mig for at få titlen, siger prins Waldemar, der har orienteret Dronningen og Prinsgemalen om sit forestående bryllup.