Kronprinsen kom højt til hest under sit besøg i Mongoliet. Det har været nogle begivenhedsrige dage for kronprins Frederik.

Formelt er besøget et erhvervsfremstød arrangeret af ambassaden i Beijing, men det har på ingen måder holdt den friluftsglade prins tilbage. Torsdag var han til folkefest og forsøgte sig som bueskytte.

Nu viser det sig, at der også blev tid til en ridetur ud over de mongolske stepper. Onsdag aften red Kronprinsen af sted med et mindre følge af lokale. Uden for det officielle program og langt fra de medrejsende journalisters linser. Heldigvis var en fotograf fra det mongolske udenrigsministerium med til at forevige øjeblikket.

SE ALLE BILLEDERNE HER

Rideturen i det smukke, barske landskab må have været en afslappende afveksling efter i to uger omringet af sikkerhedsfolk i smog og varme i Beijing.

Mongoliet er blandt verdens koldeste egne, men i sommermånederne ligger temperaturen på behagelige 20 grader. Det tager kun en halv times kørsel fra hovedstaden Ulan Bator før uendelige grønne bakker og græsmarker breder sig ud foran en.

Læs om Kronprins Frederik til mongolsk folkefest i B.T. fredag.