Kronprinsesse Mary har endnu ikke besøgt de danske OL-atleter. Imens fester hun med den australske OL-delegation. Det skriver australsk avis. Løgn, siger DIF.

Det er den australske avis Herald Sun, der skriver, at kronprinsesse Mary mandag besøgte den australske OL-lejr, hvor hun var med til at fejre basketball-spilleren Patty Mills 20-års fødselsdag.

Det royale besøg skal have forarget den danske lejr, da Mary endnu ikke har besøgt den danske delegation. Historien er dog pure opspind, siger kommunikationschef i DIF Morten Mølholm til bt.dk.

- Det er noget sludder. Sandheden er, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary besøgte den danske lejr i mandags, før de besøgte den australske lejr, forklarer Morten Mølholm til bt.dk. Frederik og Mary hilste i den danske lejr på en stor del af de danske atleter, hvorefter de holdt pressemøde. Bagefter blev Mary spurgt, om hun kunne tænke sig at besøge den australske lejr også, hvilket Kronprinsessen takkede ja til.

Mary tilbragte en time i den australske lejr, hvor hun skrev autografer, gav hånd til atleterne og poserede for fotograferne.